Схвалено Неправомірні дії з боку Майора НПУ К

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
Нікнейм гравця: 99532
Особистий нікнейм: Ліссі Клауд
Суть скарги: Була ситуація,в мене забагалась собака,бігала і пропала (хоча вона вже відійшла в світ іний) і я вирішила відіграти рп з поліцією( це має бути на фрапсі в працівника який мене затримував)
Перший фрапс Тиксь
Відповідно до тайм-кодів:
0:05-0:35 NonRP(розмова через закриті вікна)
0:40-0:50 Не представившись,мене затримують без вагомої на то причини. По моїм статтям видно,що нічого я не порушувала(окрім несплати штрафів)
2:38-2:40 Поліціянт сам не зрозумів за що затримав мене(або як пояснити причину непідамням??)
3:05-3:10 Працівник переходить на російську мову під час виконання службових обов’язків + звинувачення мене в їзді по зустрічній смузі (хоча я навіть не встигла на неї заїхати)
3:20-3:50 Працівник перебиває,також мене звинувачують в уході від рп,що також є наклепом,бо на відео чітко видно що я спокійно сиділа в авто і так само спокійно його покинула
4:50-5:05 ми бачимо знову перехід на російську від майора НПУ К, також його порушення субординації
5:30-5:40 Працівник СБУ К говорить про незаконність цих дій і прохання не перебивати його на що у відповідь лунає провокація «Да-да-да»
6:15-6:35 Знову незрозумілі дії та висловлювання від працівника НПУ
7:38-7:45 Працівник знову провокує словами «да-да-да канєшно».
9:15-9:25 Знову ж таки наклеп за «їзду по зустрічній смузі руху»
Другий фрапс Тиксь
0:05-0:28 Поліціянт сам признається в тому,що не надавав мені свого посвідчення для ознайомлення,але наскільки я знаю затримати без предʼявлення свого посвідчення підозрюваному неможна (хоча я можу помилятись)
1:20-1:50 знову незрозуміла поведінка від працівника НПУ К
2:00-2:22 Я хочу дізнатись чому я була затримана поліцейським,який не посвідчив свою особистість! На що отримую відповідь «у вас закриті вікна»..Тобто це причина того,чому мені не надали посвідчення,але при цьому затримали?РП так і пахне
2:45-2:55 лунає фраза «Давай»,я що подружка? Чому йде порушення субординації до пересічного громадянина?
7:20 Я розумію,що Поліціянт не мав бажання спілкуватися з майором СБУ К,але наскільки я знаю,по ієрархії СБУ стоїть вище від НПУ,тому працівник СБУ має право вимагати пояснення зі сторони правоохоронця якщо невпевнений у правомірності його дій!
На фрапсі є багато моментів порушення від працівника НПУ,я не відмовляюсь від того,що також в моментах перебивала працівників,але в мою сторону лився наклеп та грубе ставлення!
Про «мєжду прочім» хочу звернути увагу на ставлення Майора НПУ К до громадян нашої країни,де у відкритому доступі особа пише про «унижение» неоф. організації серверу та про те,що він «&башить» їх на замовлення,докази прикріплюю ось тут

Прошу видати покарання цьому гравцю та як мінімум догани за порушення субординації,вживання рос.мови під час процесуальних дій!
Докази (скріншот/відео)
: все в скарзі
Дата порушення: 28.09.2024

Останнє редагування:

Сергій Лютик

Східна Україна | 03
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
357
Реакції
182
Бали
48
Вітаю

Даний Працівник отримає Догану за Порушення Правил Серверу

і буде проведена Жорстка Бесіда

Схвалено

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі