Відмовлено Неправомірні дії — генерала СБУ Матвія Невілі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
771
Реакції
280
Бали
123
Нікнейм лідера/заступника: Матвій Невілі
Особистий нікнейм: Кріс Міллер
Суть скарги:

Вітаю. звертаюсь зі скаргою щодо грубих порушень з боку посадової особи — генерала Служби безпеки України Матвія Невілі.

30.05, приблизно о 13:00 - 16:00, у районі Патрульного поста " Конче-заспа ", генерал Невілі без жодних правових підстав застосував до мене тайзер, після чого одягнув на мене кайданки. При цьому не було пред’явлено жодного службового посвідчення, не було озвучено причин затримання, що є прямим порушенням з його боку.
Коли він вдарив мене тайзером я думав він зробив це випадково та чекав щоб написав " Відкат " Але виявилось це навмисним та я це проігнорував думаючи що напишу скаргу та далі буде видно. Хотів показати що його працівник там бігає без діла направивши тайзером " Відігравши по РП що показую пальцем " Я випадково натиснув та вдарив його тайзером ну одразу вибачився та написав в Оффтоп чат " Відкат "

Більше того, мене було насильно вивезено з території патрульного поста поліції — без пояснень, участі належних підстав задля затримання. Він ніяк не пояснив свої дії. Не зачитав мої права, на моє прохання пояснити підстави я отримав кляп. Думав він мене відвезе у ввіділок а виявилось на якесь поле. Вважаю це НонРП держ. Або перевищення службових повноважень

Дії генерала мали грубий, агресивний характер, не відповідали жодним нормам законності та правил Ukraine GTA. Вони демонструють повну зневагу до норм Кримінального процесуального кодексу Подільського краю та процедур, передбачених для працівників державних структур.

Прошу:

1. Провести перевірку зазначених фактів. А саме перевірити фрапс мого затримання. У разі його відговорок " Я не затримував " До відкат покажу я
  2. У разі підтвердження фактів порушення — притягнути його до відповідальності.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 30.05

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,201
Реакції
919
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Поговоривши з Генералом СБУ Матвієм Невілі він не проводив процесуальні дії (а саме затримання), він попросив Полковника ЗСУ Романа Дніпровського змінити вам форму, після чого ви почали втікати і саме тому Генерал СБУ вдарив вас тайзером для того щоб вас зупинити і в цей момент Полковник ЗСУ змінив вам форму, після чого ви піднялися та вдарили тайзером Генерала СБУ який згідно Статті 159. Конституції Подільського Краю
Стаття 159. Малу недоторканність мають: Сім’я Президента, Генерал СБУ та його Заступники, Прокурори, члени парламенту, особливі особи, яким вона була присвоєна з тієї чи іншої причини.
має Малу Недоторканість і згідно Стаття 159.3. Конституції Подільського Краю
Стаття 159.3. Мала недоторканність забороняє тимчасовий арешт, застосування силових заходів, заходів обмеження волі та інших, від силових структур. (Виняток: співробітники СБУ можуть затримати при прямому порушенні законодавства)
саме тому за ваші неправомірні дії Генерал СБУ закував вас в кайданки посадив в гвинтокрил та полетів подальше від блок поста для розмови і він не вбачав великої потреби фрапсити цю ситуацію. Коли ми звами говорили у Діскорді і я запросив у вас докази на що ви мені відмовили. Сам тому у даній скарзі

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі