Розглянуто Несправедлива видача муту!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
34
Реакції
5
Бали
11
Власний нік: Річард Бомонд
Скарга на : На адміністратора Тараса Маслюка!!!
Суть скарги: Будучи у пошуку авто САМЕ ДЛЯ ТЕСТ ДРАЙВУ! про що чітко описав! отримав безпідставне, несправедливе покарання, замість зазвичай 30хвилинного муту, чомусь було видано 60 хв. У ДВІЧІ БІЛЬШЕ ТА І ЗА ТЕ ЗА ЩО НЕ ПОВИННО БУЛО БУТИ!
До того ж повторна, аналогічна ситуація трапилась із другом, який відстоював мене, і написав аналогічне звернення про пошук ВЛАСНИКА АВТО ДЛЯ САМЕ!!! ТЕСТ ДРАЙВУ!!! Бо в майбутньому планую придбати це авто.
ПЕРЕКОНЛИВО ПРОШУ СТАРШИХ АДМІНІСТРАТОРІВ переглянути ДИТЯЧИЙ НЕКВАЛІФІКОВАНИЙ!!! склад адміністрації, тому що це маячня, що грати у гру без фрапсу і доказів просто неможливо!
Ситуації не однаразові, чому свідчить як і відео доказ в якому товариш звернувся з аналогічним пошуком власника авто ДЛЯ ТЕСТ ДРАЙВУ ! НЕ БІЛЬШЕ!
Вивичили 2 слова завуальована реклама і аперують ними де треба і ні, і в будь якій ситуації без розбору ситуації на форум.
1.У першому відео розмовляю з людиною де у чаті видно суть розмови!
2. Їду на БУ ринок щоб знайти авто яке мене цікавило, зустрічаю та намагаюсь наздогнати для тест драйву.
3. Отримую ні за що мут..
4. Аналогічний мут товаришу.
Прошу належно поясниити Тарасу Маслюку, що можна перевірити інформацію, попередити, і в цілому ВИКОНУВАТИ СВОЇ ОБОВ'ЯЗКИ адміністратора більш уважніше та професійніше, стосовно чого і рекомендую набирати у склад адміністрації доросліших та досвідченіших гравців.

Останнє редагування:

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
З адміністратором буде проведена бесіда.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі