Розглянуто Несправедливе покарання \\ Виключно для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дениска Духов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
95
Реакції
201
Бали
38
1. Нікнейм адміністратора: Сергій Лютик
2. Особистий нікнейм: Денис Литвиненко
3. Суть скарги: Вітаю шановний Сергій Коваленко. Сьогодні 15.09.2024 у /vip чат адміністратор Сергій Лютик попередив усіх гравців щоб вони вели себе адекватно, нащо я відповів "А то что, голову открутишь" - але хочу донести до вас що даний адміністратор раніше погрожував мені, а саме "я тебя найду, я тебе голову откручу с**а" - та саме за цим фактором я задав дане питання, та не вважаю це нешанобливим ставлення, так як я не як не образив, засмучив адміністратора. Також раніше були помічені багаторазові порушення від Сергія Лютика. Та також даний адміністратор не може розмовляти без матів.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Чат/покарання - [Посилання]
Посилання та відео з погрозами Сергія Лютика (На платформі TikTok) - [Посилання]
Посилання та відео з погрозами Сергія Лютика (На платформі YouTube) - [Посилання]
Також хочу зазначити що ГС Держ. некомпетентно ставиться і до інших гравців - [Посилання]

Cкарга на Сергія Лютика за порушення субординації №1 -
[Посилання]
Cкарга на Сергія Лютика за порушення субординації №2 - [Посилання]
5. Дата походження: 15.09.2024

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
172
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
Хотел бы дополнить, что действия этого администратора вызывают у меня стойкое ощущение, что он намеренно старается испортить настроение игрокам, а не помочь им. После выдачи наказания, будь то мут или джайл, он регулярно пишет "гарної гри" в явно саркастическом тоне, что только усиливает негатив и раздражение. Такое отношение кажется неуважительным и непрофессиональным.

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю
Щодо інциденту, про який ви згадуєте, хочу повідомити, що на той момент з адміністратором Сергієм Лютиком вже були проведені бесіди щодо його спілкування. Крім того, ситуація, яка сталася раніше, включаючи нічний дзвінок і відповідні непорозуміння, були закриті, і ви були покарані згідно правил Ukraine Gta, отримав відповідне покарання. Однак зараз, схоже, що ми знову повертаємось до старої ситуації, і, на жаль, спостерігається певна провокація з вашого боку.

Важливо відзначити, що висловлювання в /vip чаті, яке ви навели, може розцінюватися як пряма неповага до адміністратора, незалежно від попередніх інцидентів. Наші правила чітко зазначають, що всі гравці мають дотримуватися належного рівня взаємоповаги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі