Саня Ювелір
Новий гравець
- Реєстрування
- 2 Лип 2024
- Дописи
- 3
- Реакції
- 4
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Саня Ювелір
- Суть скарги: Учора 22.09 виникла суперечка з полісменом від фракції НПУ К біля МОЗ Д, де ми посперечалися щодо проїжджої частини. Мій знайомий припаркувався на обочину та чекав на мого підлеглого для того аби підвезти до ЗМІ, адже в нас були плани щодо інтерв'ю. Після суперечки з полісменом, коли ми сіли у автомобіль, я застосував біндер, адже я окрім робочих моментів, я додав фрази на кшталт ВП (Важливих перемовин). Застосував три фрази і отримав мут аж на цілих 100 хвилин. В мене питання. Відколи слово "дядя" - це образа та відколи біндер - це флуд чи щось таке? Чому я мут не отримую за те, що редагую оголошення біндером? По факту я ж тими оголошеннями весь чат ігровий забиваю. Я не згоден з видачею покарання та вважаю, що мені його видали несправедливо + я не хочу мати покарань на посаді заступника.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): на жаль фрапсу в мене цього моменту немає, але адміни мають постійну відеофіксацію тому, прошу розглянути цю скаргу та винести вердикт щодо винесеного мені покарання, а в разі несправедливості покарання, прошу його анулювати. Дякую