Розглянуто Несправедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Ювелір

Новий гравець
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
3
Реакції
4
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Саня Ювелір
  3. Суть скарги: Учора 22.09 виникла суперечка з полісменом від фракції НПУ К біля МОЗ Д, де ми посперечалися щодо проїжджої частини. Мій знайомий припаркувався на обочину та чекав на мого підлеглого для того аби підвезти до ЗМІ, адже в нас були плани щодо інтерв'ю. Після суперечки з полісменом, коли ми сіли у автомобіль, я застосував біндер, адже я окрім робочих моментів, я додав фрази на кшталт ВП (Важливих перемовин). Застосував три фрази і отримав мут аж на цілих 100 хвилин. В мене питання. Відколи слово "дядя" - це образа та відколи біндер - це флуд чи щось таке? Чому я мут не отримую за те, що редагую оголошення біндером? По факту я ж тими оголошеннями весь чат ігровий забиваю. Я не згоден з видачею покарання та вважаю, що мені його видали несправедливо + я не хочу мати покарань на посаді заступника.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): на жаль фрапсу в мене цього моменту немає, але адміни мають постійну відеофіксацію тому, прошу розглянути цю скаргу та винести вердикт щодо винесеного мені покарання, а в разі несправедливості покарання, прошу його анулювати. Дякую

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,316
Реакції
5,037
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ознайомившись з доказами наданими адміністратором покарання видано коректно.
Так як ви порушували наступних два пункти:
5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі. | Мут до 45 хвилин
5.10.
Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі