Відмовлено Несправедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Леся Никитюк

Новий гравець
Реєстрування
23 Тра 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
8
Адміністратор Тимур ВедмІдь відкинув нас, за те що ми мертві лежали на території вч, і нас було менше 5 людей. Питання, де в правилах прописано, що якщо ви мертві і вас менше 5, то адміністратор має право покарати? Такого в правилах немає

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,074
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Так як скарга складена на моє ім'я, можу надати від себе відповідь.
Вас перебувало в той момент менше п'яти осіб на території ВЧ що суперечить правилу 2.1.
Ви вели перестрілку між працівниками ЗСУ та не втікали з території, тим самим порушували, після того як вас вбили я переглянув фрапс та видав покарання згідно правил. Якщо б ви бажали вийти та не отримати покарання, вам був би наданий шанс для цього.
Також у своєму зверненні ви вказали про те що, адміністратор не може відкинути людей коли їх є менша кількість на території.
Надаю вам пункт за який вас було покарано -

2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Виняток:
якщо на території військової частини вже знаходиться більше 5-х осіб, то інші нападники можуть проникати на ВЧ в будь-якій кількості.
Зауважте! Нападаючи одноосібно ви ризикуєте отримати покарання, тому закликаємо впевнитись у кількості 5 осіб на ВЧ, або нападати на територію у кількості 5 осіб, а не одноосібно.
Примітка: кількість нападників враховується під час перетину забору, іншими словами якщо на ВЧ знаходиться 4 гравці з неофіційної організації, і ще 1 гравець добігає із-за території, це буде вважатись порушенням, тому, що 5 гравців мають перетнути забор одночасно, за короткий термін часу.

Очікуйте відповідь від головної адміністрації.
Приємної гри на UKRAINE GTA!

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !
Переглянувши докази від адміністратора ,покарання видано вірно , також адміністратор надав розгорнуту відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі