Розглянуто Несправедливий бан – прошу чесного розгляду та розблокування Для Керівницства

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Хаймер

Генерал ДКВС Західна Україна
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
87
Реакції
61
Бали
73
1. Нікнейм адміністратора: SERVER

2. Особистий нікнейм: Вова Хаймер

3. Суть скарги:

Шановна адміністрація, звертаюся до вас із щирим проханням уважно і об’єктивно переглянути мою ситуацію. Сьогодні я отримав бан на 6000 днів з причиною «купівля майна за реальні гроші». Це стало для мене величезним шоком і повною несподіванкою, адже я ніколи не проводив жодних операцій за реальні гроші, завжди чесно дотримувався правил вашого проєкту та дуже ціную можливість грати на сервері.

Хочу детально пояснити, що сталося, щоб адміністрація могла повністю оцінити обставини. Учора мій знайомий передав мені гараж на 6 стійок FULL 4, оскільки сам отримував інший — кращий і повністю фуловий. Ми домовилися про внутрішньоігрову оплату в 300.000$ ігрової валюти, що є абсолютно стандартною ігровою операцією між друзями. Підкреслюю: ніяких реальних грошей, жодних сторонніх сервісів, жодних незаконних угод не було. Це абсолютно прозора взаємодія між гравцями, яка, на жаль, через непорозуміння була помилково витлумачена як порушення.

Бан став для мене неймовірним ударом. Я давно граю на цьому сервері, завжди чесно, активно і з повагою до правил. Протягом усього часу не отримував попереджень чи покарань, завжди намагався допомагати новим гравцям, підтримувати порядок на сервері та поводитися коректно. Ніколи не було навіть натяку на будь-які порушення. Я не намагаюся виправдовуватися, не ховаю нічого і не приховую фактів — моя поведінка завжди була відкритою та чесною.

Я хочу, щоб ви розуміли, що для мене ця ситуація стала не просто неприємною, а справжнім стресом. Я відчуваю себе щиро несправедливо покараним, адже завжди намагався грати чесно та правильно, і цей бан став для мене великим розчаруванням.

Цей сервер для мене не просто гра — це спільнота, друзі, частина життя. Я знайомий з багатьма гравцями, проводжу час із людьми, яких щиро ціную, і отримую від цього неймовірне задоволення. Мені дуже боляче усвідомлювати, що мене заблокували за абсолютно звичайну внутрішньоігрову операцію, яку я здійснив чесно, без будь-якої шкоди для сервера.

Я щиро прошу адміністрацію побачити мою ситуацію такою, якою вона є: повністю прозорою, чесною і без жодного наміру порушити правила. Це була лише внутрішньоігрова передача майна між друзями. Ніякої корисливої мети, жодної реальної вигоди, жодних незаконних дій. Просто звичайна взаємодія між гравцями, яка випадково потрапила під підозру Мені дуже боляче бачити, що мене заблокували за повністю невинну операцію, за абсолютно чесну ігрову взаємодію. Я не намагаюся виправдовуватися — я відвертий і відкритий гравець, готовий до будь-яких перевірок, аби довести свою чесність.

Я відчуваю неймовірну відповідальність перед сервером та його спільнотою, адже завжди намагаюся підтримувати позитивну атмосферу і вести себе чесно. Мені важливо, щоб мої дії оцінювалися об’єктивно і справедливо, адже я дуже ціную час, який провів у цьому проєкті, та людей, яких тут зустрів.

Тому я дуже прошу:

➡️ уважно перевірити лог угоди;

➡️ врахувати мою чесну репутацію, активність і довготривале дотримання правил;

➡️ скасувати блокування, бо я реально не порушував правил, і ситуація виглядає підозріло лише зовні, але насправді не містить жодного порушення.

Я хочу повернутися до гри, до друзів і до проєкту, який став для мене важливою частиною життя і не можу уявити свого життя без нього. Я готовий на будь-які додаткові перевірки або пояснення, аби довести свою чесність і відкритість. Прошу адміністрацію поставитися до цього з повним розумінням.

Дякую за вашу увагу, час і об’єктивний розгляд моєї скарги, Я щиро сподіваюся на справедливе рішення і готовий співпрацювати, щоб довести свою чесність. Дуже хочу повернутися до гри.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик

5. Дата походження: сьогодні

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Зв'яжіться зі мною в discord - kietenka

|НА РОЗГЛЯДІ|

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!

Покарання буде зменшено до 14 днів блокування.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі