Розглянуто Несправедливий вердикт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноплянко

Новий гравець
Реєстрування
13 Чер 2026
Дописи
5
Реакції
1
Бали
5
1. Ваш нікнейм: Назар Коноплянко
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
3. Суть скарги:
Прошу переглянути вердикт адміністратора Андрія Смітта у скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ-ЗЗ.412798/ . Адміністратор видав мені покарання за DM та PG, з чим я категорично не згоден з наступних причин:
Щодо звинувачення в DM (Deathmatch): На відеодоказі чітко зафіксовано тривалий ігровий конфлікт між моїм персонажем та працівником поліції (Артемом Фракером). Це був повноцінний RP-процес (спроба затримання/переслідування). Стрільба з мого боку не була безпричинною — це була відповідна реакція на агресивні дії та відкриття вогню з боку самого поліцейського (що видно на його ж відеозаписі). Оскільки була вагома IC-причина для самооборони та захисту, це не може класифікуватися як DM.
Покарання за PG є безпідставним, оскільки мій персонаж не переоцінював свої сили. На відео видно, що під час стрільби з боку поліцейського я або вступав у рівний вогневий контакт (1 в 1), або намагався втекти та сховатися в укриття, що є абсолютно природною поведінкою для збереження життя персонажа.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1781713161469.png

5. Дата порушення:

Останнє редагування:

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
891
Реакції
448
Бали
123
Вітаю.
Щодо вашого покарання за DM, таке покарання вам не видавалося. Ви отримали покарання за FD in GZ, яке є обґрунтованим, оскільки ви відкрили вогонь по працівнику поліції на території зеленої зони (GZ).
Стосовно покарання за PG, у даній ситуації ви перебували один проти одного працівника поліції. Це вважається нерівними силами. Відповідно до правил, для уникнення порушення з вашого боку повинно було бути щонайменше
двоє осіб.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі