Відмовлено Несправедливо забанені акаунти на 17 років

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Пиріг

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
1. 2 Західна Україна
2. Петро Пиріг (6885011), та мій друг(у якого чомусь не має доступу до форуму) Зеник Солярка(номеру теж не має)
3. Було втрачено(точніше забанено) два акаунти за ніби то розпал національної ворожнечі, перше у нас на машині був прапор Словаччини(ми з моїм другом саме тут зараз і перебуваєм у зв'язку з війною і також створили нікнейми-прізвиська подібні до тих що нам дали у Словаччині) якісь унікуми придрались до нас за те що ми ніби то їздимо з прапор гімнофедерації та включаємо російську музику(хоча що у мене що у друга навіть мікрофона немає) викликали адмінів і поки ми писали і пояснювали все адмінам ті без попереджень нас забанили,навіть не вислухавши і не дочекавшись відповіді, як на мене це зовсім несправедливо
4. Зі скрінів можу прикріпити скрін того що я на сайті увійшов на акаунт
5. 20.11.2025 16:42:30 ось це має бути дата коли нас забанили бо саме в цей час був виконаний останній вхід на сервер
6. Якби це було брехнею то я б не шукав 2 місяці варіанти вирішення цієї проблеми

Пане/Пані добродію/добродійко, допоможіть нам будьласка повернути наші акаунти, Ви наша остання надія, я справді не розумію чому нас настільки швидко осудили та забанили за таку дрібницю як прапор Словаччини(хоть він збігається з російським але це не причина без вияснення банити), а також можу лише догадуватись навіщо ті троє хлопаків обманули адмінів і сказали що чули як ми говорили по російськи та включали ***********************************музику через мікрофон(яких у нас не має навіть), я щиро надіюсь на ваше розуміння ситуації та допомогу

Вкладення

• зображення_2026-02-03_032145195.png
    зображення_2026-02-03_032145195.png
    295.9 Кб · Перегляди: 40

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Без оскарження.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі