Зачинено Несправидливе звільнення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Костантин Сержант

Новий гравець
Реєстрування
16 Гру 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм гравця: Кірюха Ланько
  2. Особистий нікнейм: Євусік Бейліс
  3. Суть скарги: До судної ночі( не точно ) особистий склад почав просто стриляти один по одному, я до них підєдналась та вони почали стриляти по одній людині, а потім хоть я в ного не стриляла він почав в мене стриляти, я теж почала по ньому стриляти та вбила, далі десь через годину 30 хв я беру Краз та їду на парковку, там мене зупиняє полковник, вікна були закриті а говорив він без офтопа, я йому звісно не відповідаю тому що буде NonRp (на відео його чути а в житі колонки заглючили) на тому відео закінчилося, далі він мені продовжує щось казати а я йому кажу що це NonRp, і він мені каже або пояснюєш або по іншому, я його проігнорувала тому що він мене не хотів чути, він далі або це або то, далі я хочу виїхати і в той час він мене звільнив( в мене доган не було та попередження не давав, а звільнив за статтею 2.22, а саме "Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику МВС." я до ного підходжу та питаю за що звільнили, він каже за статтею, я спитала його що означає ця стаття а він промовчав, далі підійшла людина яку я напевно вбила( в чаті на кінці відео "тут" написав Дімка Буданов що я його вбила, а підійшла друга людина, но точно не Буданов) та я йому кажу " пішли в дс покажи відео докази, вони мовчали та в дс не заходили) далі я покликала адміна. Та полковник вийшов з гри):
  4. Докази (скріншот/відео): тут тайм коди-13:30 почалось, 14:10 підійшов Кірюха Ланько, ( на кінці Дімка Буданов написав що я його вбила, а потім друга людина казала що я її вбила). Тиць тайм коди-00:25 особистий склад почали перестрілку но я не стриляла, а далі та людина почала по мені стриляти та я її вбила. докази звільнення
  5. Дата порушення:24/25.02.2024

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю,шановний гравець!
Розглянувши відео докази від заступника виношу такий вердикт:

Гравець Євусік Бейліс отримає покарання у вигляді
TK - /jail 60
Багоюз - /warn або /pban 1-10
Тайзер без причини - /jail 15-30

Гравець Иван Лебига отримає покарання у вигляді
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7

Гравець Олександр Кензо отримає покарання у вигляді

NonRP Drive - /jail 15-30
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7

Гравець Артьом Ланько отримає покарання у вигляді

Гравець Захар Климов отримає за рішенням Генерала

Гравець Олександр Кензо отримає за рішенням Генерала

Порушень з боку заступника не бачу так як порушень з вашої сторони багато

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі