Відмовлено Неуважність | Негайний розгляд !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
1.Ваш Нікнейм: Руди Майлз
2.Нікнейм адміністратора: Олег Гордгорч
3.Суть скарги: Даний адміністратор неуважно переглянув скаргу, на якої нема звуку, тому що гравець Юра Хохлов погрожував мені за мої дії доганую на клан що вже рахується неадекватною поведінкою від співробітника , також хочу добавити що Олександр Пипкович підписав скаргу як багоюз, якого з моєї сторони немає ,тому що я був в кайданках і ніяк не міг взяли до себе в супровід гравців які були поряд, тому це помилка системи, яка дозволяє робити це!
4.Доказ отриманого покарання: Тик

Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
59
Реакції
217
Бали
108
1.Ваш Нікнейм: Руди Майлз
2.Нікнейм адміністратора: Олег Гордгорч
3.Суть скарги: Даний адміністратор неуважно переглянув скаргу, на якої нема звуку, тому що гравець Юра Хохлов погрожував мені за мої дії доганую на клан що вже рахується неадекватною поведінкою від співробітника , також хочу добавити що Олександр Пипкович підписав скаргу як багоюз, якого з моєї сторони немає ,тому що я був в кайданках і ніяк не міг взяли до себе в супровід гравців які були поряд, тому це помилка системи, яка дозволяє робити це!
4.Доказ отриманого покарання: Тик
На доказах чітко видно, як ти в текстуру стільця їх засунув, що вважається багоюзом

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Для цієї ситуації не потрібно було звуку, навіть якщо Вас "провокували" Ви не можете порушувати правила за багоюз.
Покарання видано доцільно, Ви скористались багом.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі