Відмовлено Неуважність в розгляді скарги В. Кєлліні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
146
Реакції
340
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Джек Галицький
  3. Суть скарги: На мене була залетіла скарга від працівника СБУ і її переглядав Владислав і видав мені покарання DM car,FD а якщо подивитися по відео доказі добре то там видно шо я лиш націлився на машину і не стрііляв після чого він почав втікати і там не видно хто імено відкрив вогонь по машині я чи мої соклани а тим часом поки СБУ почав втікати я сів в свого геліка щоб наздогнати його я ніяк не міг стріляти по його машині а також мені видали 2 покарання а саме FD вертаємося знову до відео на відкаті вопше не видно шо я тулив його або наніс йому трохи урону. Попрошу видати мені компенсацію так як поки ви розгляните мою скаргу то я вже буду на волі а не сидіти за порушення. І видати покарання Адміністратору за його погану роботу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
  5. Дата походження: 30.09.2025

Айро Хелл

02 | Пенсія
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
83
Реакції
125
Бали
48
Доброго дня.
Я подав скаргу на ваші дії. На відео чітко видно, що ви націлювалися на мій автомобіль та здійснювали переслідування. Незалежно від того, хто саме стріляв, ваші дії підпадають під порушення правил сервера DM car та FD
Ваші аргументи про те що ви нібито не стріляли, не змінюють факту порушення, який зафіксовано на відео та підтверджено матеріалами скарги.
Прошу врахувати це при розгляді вашої скарги.

З повагою, Микола Ягольницький

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання видано доцільно.
Стосовно DM Car - ви та інші гравці з клану прицілились на авто задля подальшого псування/ураження об'єкту, що можна побачити на відеофіксації.
Стосовно FD - на останніх секундах видно, як ви стояли за машиною та вели прицільний вогонь.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі