Розглянуто Нешанобливе ставлення, Насмішка адміністрації та невірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
30
Реакції
22
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Юрій Стрийський. Іван Товарницький. Владислав Ямадзі
Особистий нікнейм: Вовка Золото
Суть скарги: Я зі своїми сокланами пішов на вч де нас було по правилах 3 на відео1 буде їх видно. Після початку нападу їх вбили я лишився сам та мене пробували вбити декілька раз військові по одинці у них це не вийшло потім мене затайзерили на скарга1 буде видно що по нонрп після чого почали питати як я потрапив я розповів рп ситуація яка могла скластися але це почув напевно адмін та відкинув мене по правилах вч 2.1 та 2.4 після того як мене відкинули я кажу адміну щоб розглянув відео докази що я був не один адмін починає мене провокувати а інший насміхатися за те що мені видали не вірне покарання не шанобливе сталвлення до адміністрації хоча перед цим же сама адміністрація не ставилася шанобливо до мене.На відео2 буде видно як відбувалося покарання мутом.
P.S Прошу пократи адміністрацію за не шанобливе ставлення та хочу отримати компенсацію за те що відсидів додаткові 2 години за не порушенні мною правила
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
відкат1 на якому зображенна ситуація де я був не сам від 00:00 по 2:02 я був зі своїми сокланами доки їх не убили після 2:02 по 3:50 я просто стояв та відпивав всі спроби співробітнків мене убити)
від 4:06 по 7:30 я спілкуюся зі співробітниками та пробую відіграти рп ситуацію від 9:30 по 10:10 спілкуюся з адміністраторами де вони не шанобливо спідлкуються зімноб та провокують після видання покарання 10:10 і до 10:20 з мене насміхається адміністратор)
Дата походження:06.06.2024

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
По-перше, адміністрація працює виключно через форум, щоб у гравців була можливість побачити своє порушення.
По-друге, з двома адміністраторами буде проведна сувора бесіда, щодо спілкування з гравцями.
По-третє, адміністратор отимує покарання за те, що не докінця розібрався в ситуації під час репроту.
Також, якщо надалі Ви будете ображати адміністрацію чи гравців у діскорді, отримаєте покарання згідно нормативів.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі