Розглянуто Нешанобливе ставлення до гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
126
Реакції
107
Бали
31
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм адміністратора: Адміністрація
  2. Особистий нікнейм: Олександр Дорощук
  3. Суть скарги: Мені видали мут за правду (текст який я сказав) ,,
  4. Ми зрозуміли з ваших дій одне, ви підтримуєте неправомірні дії адміністраторів. Безсонову дали чсп а Громовій бан. Це було не
    справедливо, Безсонов кращий га, який розглядав скарги навіть у 4 ранку. А Машуля Громова чудовий полковник, і їх заблокували без причини. Зараз блокують і видають мути гравцям за те що мювони кажуть правду. Це неправомірні дії з боку керівництва проекту. Чи будемо ми виходити на мітинги? Так, будемо, адже ми проти неправомірних дій керівництва, нам не всеодно на на судьбу проекту. Ми вимагаємо повернення Машулі Громової та Безсонова. Багато хто помітив, що багато блогерів пішли з проекту і навіть Тіна, і всі блогери жалілись на блат адміністрації і неправомірні дії. Ми виходили на мітинги, виходемо і будемо виходити. Прошу повернути
    Громову та Безсонова. Прошу підтримати пана Безсонова та Машулю Громову, адже Безсонов один з нормальних адмінів. Я не здивуюсь якщо через рік онлайн проекту буде 10/700, в тому випадку, якщо адміністрація не почне блокувати гравців просто так. Прошу підтримати.,,
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:07.03.24

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Гравців котрих ви вказали, було заблоковано по причинах, котрі вказані тут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі