Відмовлено (Не)Вежливый создатель Helen.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Тополя

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
5
Реакції
3
Бали
3
Ваш ігровий нік: Тарас Тополя
Ігровий нік адміністратора: Олександр Повознюк, Helen (и там каких-то 2 сердечка)
Причина покарання: наверное типо оск
Суть скарги:
Дата видачі покарання:
Скриншот видачі покарання:
Готовий відповідати у разі обману:

Мне вот всегда было интересно почему у создателя такое отношения до таких же украинцев как и она?
Всё началось с того что я в дискорд-группе написал: "С такими разрабами у проекта туманное будущее, они кроме фотошопа ничего не умеют".
Мой дискорд: #aezakmi#8795
Это посчитали за оскорбления проекта и заблочили меня навсегда, за написанные мною слова. Я прекрасно знаю, я сидел в дискорде когда эта (не)уважаемая воровка писала что никакого упоминания Next-RP, но когда я просто упомянул разрабов и отлетел в перманентный бан, это просто треш.
Но это ещё не конец! Тех. администраторы начали говорить мол я "Рашист", я "Москаль", я "Предатель державы". С какой стороны я предатель?
Вот с такой?
Переглянути вкладення Переглянути вкладення

После того что я пережил за 3 месяца я стал ещё и рашистом? Объясните мне мадам как возможно такое обращения тех поддержки к своим же игрокам?
Переглянути вкладення
Как такой маразм вобще возможен? Где вы находитесь на западной ? Что Вам так хорошо. Как вы вобще смеете такое говорить про меня? Когда у меня погибли мои родные от рук оккупантов? Может Вы рашист? Это дико просто видеть в 21 веке, позор Вам и Вашему проекту! Пусть люди знают таких героев как Вы и уходят с Вашего (не)Next-RP. Я уверен что Вы просто удалите эту тему, но у меня хватит сил сделать на ютубе ещё кучу роликов с такими героями как Вы, которые сидят на западной и восточных украинцев которых полягли миллионы, Вы называете рашистами. Вы будете позором не на всю Украину, а на весь мир. Это дело времени поверьте мне!
Переглянути вкладення
Переглянути вкладення
Переглянути вкладення
Переглянути вкладення

Тарас Тополя

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
5
Реакції
3
Бали
3
Сидят челики по 12 лет, даже писать ничего не умеют, только бряскают своими бана(на)ми на право и на лево. Я думал так только обезъяны делают а не люди, но я глубоко ошибся)

Антоніо Каррізо

Гість
Слава Україні!
Рішення Керівництва, нажаль, ніяк не змінити з нашої сторони.

Я передам тему на розгляд Керівництву.

Тарас Тополя

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
5
Реакції
3
Бали
3
ну да ну да, проще же оскорблять меня и называть москалем. просто треш)

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Ваш ігровий нік: Тарас Тополя
Ігровий нік адміністратора: Олександр Повознюк, Helen (и там каких-то 2 сердечка)
Причина покарання: наверное типо оск
Суть скарги:
Дата видачі покарання:
Скриншот видачі покарання:
Готовий відповідати у разі обману:

Мне вот всегда было интересно почему у создателя такое отношения до таких же украинцев как и она?
Всё началось с того что я в дискорд-группе написал: "С такими разрабами у проекта туманное будущее, они кроме фотошопа ничего не умеют".
Мой дискорд: #aezakmi#8795
Это посчитали за оскорбления проекта и заблочили меня навсегда, за написанные мною слова. Я прекрасно знаю, я сидел в дискорде когда эта (не)уважаемая воровка писала что никакого упоминания Next-RP, но когда я просто упомянул разрабов и отлетел в перманентный бан, это просто треш.
Но это ещё не конец! Тех. администраторы начали говорить мол я "Рашист", я "Москаль", я "Предатель державы". С какой стороны я предатель?
Вот с такой?
Переглянути вкладення 356Переглянути вкладення 357

После того что я пережил за 3 месяца я стал ещё и рашистом? Объясните мне мадам как возможно такое обращения тех поддержки к своим же игрокам?
Переглянути вкладення 358
Как такой маразм вобще возможен? Где вы находитесь на западной ? Что Вам так хорошо. Как вы вобще смеете такое говорить про меня? Когда у меня погибли мои родные от рук оккупантов? Может Вы рашист? Это дико просто видеть в 21 веке, позор Вам и Вашему проекту! Пусть люди знают таких героев как Вы и уходят с Вашего (не)Next-RP. Я уверен что Вы просто удалите эту тему, но у меня хватит сил сделать на ютубе ещё кучу роликов с такими героями как Вы, которые сидят на западной и восточных украинцев которых полягли миллионы, Вы называете рашистами. Вы будете позором не на всю Украину, а на весь мир. Это дело времени поверьте мне!
Переглянути вкладення 362
Переглянути вкладення 366
Переглянути вкладення 367
Переглянути вкладення 368

Доброго дня, ми повністю вивчили вашу проблему, переглянули всі логи нашого дискорду, ознайомилися з листуванням та наведеними аргументами.

Вас було забанено в нашому дискорді абсолютно обґрунтовано, тому що вами було сказано, що, цитуємо: "это провал, а не проэкт, разрабы кроме того как текстурки менять в фотошопе больше ничего не умеют. будущего у него нет и не будет" (скриншот повідомлення прикріплено, також дане повідомлення було відправлено не один раз)Переглянути вкладення , якщо ви не вважаєте образу проекту все сказане вами, то ми зовсім іншої думки, зауважимо, що спираючись на правила нашого дискорду, де чітко написано про те, що адміністрація має право видавати покарання на свої міркування, хочемо відзначити, що видане покарання також було схвалено керівництвом проекту і видане за вищезазначену фразу.

А тепер перейдемо до образ по типу: "Рашист", "Москаль", "Зрадник держави", переглянувши і вивчивши все листування та логи дискорду, ми виявили таке: повідомлення "черговий рашист)" немає ні в логах, ні в листуванні, ні у особистих повідомленнях (всі скріншоти прикріплені).Переглянути вкладення Переглянути вкладення

Також, судячи з листування з нашим працівником Технічної підтримки, можна зробити висновок, що Ви були обурені здебільшого баном за образу проекту: "Я проект ображав? Де оск?", а не тим, що вас образив модератор дискорду. Тому, можемо зазначти, що це банальний код елемента.

Ваші облікові записи будуть заблоковані і занесені в чорний список проекту за наклеп (тобто поширення завідомо неправдивих вигадок, що ганьблять іншу особу) технічної підтримки, а також керівництва.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі