Розглянуто Не був виданий приз за Аукціон на Унікальний Номер // Для Густіліна Г.О. власника проекта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis_Hell

Активний
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
78
Реакції
196
Бали
36
1. Густілін Г.О.
2. Нохчи Хелл
3. 21.07.2023 о 14.00 на 02 сервері "Західна Україна" був розпочатий "Аукціон на Унікальний Номер", ось видалене посилання - бемс
Сьогодні вже 23.07.2023, але призу я не отримав, а також сторінка с цим аукціоном була видалена, тобто як я розумію сенсу розраховувати на приз вже немає.
Також нижче можете побачити скріншот моєї ставки і підтвердження виграшу.
Можливо, ви хотіли охопити більше людей, щоб були перебиття ставок, у людей був адреналін і т.д. та кінцева сумма була набагато більшою від початкової, для покращення економіки серверу, але на жаль такого не сталося.
Вважаю те, що на аукціоні не брало участі багато людей, а в цьому випадку взагалі тільки одна людина і це я, не означає, що можна просто закрити на це очі і видаляти сторінку з аукціоном та не видавати приз переможцю.
На мою думку, якщо вже сталася така прикра ситуація, то такому великому проекту як Ukraine GTA не дуже личить робити такі речі та поступати у відповідний спосіб.
Розраховую на позитивний розгляд такого роду питання (не скарги), та якщо вже не є можливим видати законний приз, то хоча би хотів отримати компенсацію за це, за марно потрачений час, надії та сподівання.
Не розцінюйте це як скаргу на старшу адміністрацію та на власника проекта(в мене ніколи не було з вами проблем), просто хотілося би справедливості у відповідних ідеях
4. Скріншот виграшу у аукціоні
5. Дата початку аукціону 21.07.2023 о 14.00

Вкладення

• photo_2023-07-21_19-05-12.jpg
    photo_2023-07-21_19-05-12.jpg
    163.3 Кб · Перегляди: 150

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, передаю керівництву.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі