Розглянуто Не було покарання гравцю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
227
Бали
81
1. Нікнейм адміністратора: -
2. Особистий нікнейм: Метт Нокс
3. Суть скарги: Я подав скаргу за обман і адміністратор написав "Гравець заблокований на 6000 днів за обман, гравець вже написав оскарження, за усією ситуацією та поверненню майна, ви можете спостерігати перейшовши по посиланню на скаргу". При цьому всьому гравцю не було видано покарання, так як його вже забанили на 6000 днів. Гаразд, зараз його розбанили і він собі спокійно грає, має майно, ціна якого перевищує ті 3.2кк які я йому скинув і має змогу віддати мені ці гроші. Хоча це дивно коли гравець обманює двох інших гравців на загальну суму 10кк+, а йому зменьшують бан до 14 днів, а обманутим гравцям гроші не повертають, бо в нього їх типу немає. Прошу стимулювати гравця віддати гроші і прийняти якісь міри стосовно нього, бо по факту він просто посидів 14 днів у бані, перекинув гроші на які обманув гравців своєму другу (скоріш за все), вийшов з бану і продовжує грати далі без наслідків.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання на скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/169740/
5. 17.06.24

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Гравця було оскарженно та зменшено термін блокування , наразі подібних порушень від нього не фіксується , покарати гравця двічі ми не можемо, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі