Зачинено Не виконав договір

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
55
Реакції
27
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Олександр Мельт
2. Особистий нікнейм: Артьомка Обкурений
3. Клан порушника: МельтFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: UPTOWN
5. Суть скарги: Продав гравцю бізнес Аптеку за 30кк після чого ми договорились що через 10 днів гравець мені скидує ще 8кк сьогодні я пишу гравцю в дс щоб він мені скинув остальні 8кк гравець каже що у нього немає 8кк та говоре мені щоб я купував в нього аптеку назад я хочу щоб гравець повернув мені або мій бізнес або остальні кошти Прошу розглянути мою скаргу та винести вердикт.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 19.03.2025

Останнє редагування модератором:

Олександр Мельт

Єдина Південна Україна / L МельтFamQ
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
89
Реакції
138
Бали
38
1. Нікнейм гравця: Олександр Мельт
2. Особистий нікнейм: Артьомка Обкурений
3. Клан порушника: МельтFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: UPTOWN
5. Суть скарги: Продав гравцю бізнес Аптеку за 30кк після чого ми договорились що через 10 днів гравець мені скидує ще 8кк сьогодні я пишу гравцю в дс щоб він мені скинув остальні 8кк гравець каже що у нього немає 8кк та говоре мені щоб я купував в нього аптеку назад я хочу щоб гравець повернув мені або мій бізнес або остальні кошти Прошу розглянути мою скаргу та винести вердикт.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 19.03.2025
Вітаю Артьомка Обкурений, кошти в мене є, але в договорі не було прописано як я повинен вам їх повернути на картку чи готівкою, також ви не сказали номер картки. Тому прохання, шановна адміністрація розібрати ситуацію, щодо договору та якщо потрібно, ці кошти я заплачу як ви скажете або можемо (Артьомка Обкурений) анолювати договір, тобто я повертаю бізнес вам а ви мені кошти.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
935
Бали
213
Вітаю, ситуацію вирішено та обговорено, кошти повернуті на ігровий рахунок.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі