Зачинено Не вірне рішення/Ярослава Кокосіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
29
Реакції
8
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Ярослав Кокосін
  2. Особистий нікнейм:Вова Фішер
  3. Суть скарги:на меня написали скаргу вот ету- https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...пець-та-на-рюкзак-Адідас-100-кг.341849/unread ее еще не посмотрели но меня уже откинули на 6000 дней причина до Вияснень прошу посмотреть дану скаргу и вынести вердикт потому что скарга написана не по форме так же нету вижео доказив в самой игре та РП договор
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1763042102603.png
  5. Дата походження:12.11.2025

Іван Мессі

Старий пенсіонер
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
326
Реакції
170
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора:Ярослав Кокосін
  2. Особистий нікнейм:Вова Фішер
  3. Суть скарги:на меня написали скаргу вот ету- https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Обманули-на-гроші-на-скін-Моторний-хлопець-та-на-рюкзак-Адідас-100-кг.341849/unread ее еще не посмотрели но меня уже откинули на 6000 дней причина до Вияснень прошу посмотреть дану скаргу и вынести вердикт потому что скарга написана не по форме так же нету вижео доказив в самой игре та РП договор
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 352989
  5. Дата походження:12.11.2025
Вітаю,Шановний гравець.

Вам було видано покарання по моїй формі тому відповідь на вашу скаргу буду надавати я.

Слідкувавши за вами, 12.11.2025. Я побачив що в вас був рп договір після чого не було видно що у вас відбувся обмін і Вам скинули кошти, після того ви сказали що кошти отримали і почали втікати, а потім вийшли з гри, мною було прийнято рішення про блокування вашого ігрового акаунту по причині до вияснення а після перевірки та ретельного огляду, виявилось що обману не було.

Просимо вибачення за тимчасові незручності. Приємної гри

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Відповідь надана по скарзі за обман та по цій скарзі.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі