Зачинено Не вірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Бульдозер

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
111
Реакції
49
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Павло Макиха
  2. Особистий нікнейм: Отто Пантера
  3. Суть скарги: ми відбили напад на ВЧ, і знаходились там, після чого нам сказали покинути, ми сказали, що ЗСУ являється державною структурою, та ми будемо захищати державний об'єкт, так як наша пряма робота забезпечити безпеку в державі, мене взяли в кайданки та посадили в авто, та вивезли, мені жоден закон не забороняє знаходитись на території ВЧ, по скільки я виконував свою роботу, по ієрархії ми стоїмо вище чим ЗСУ, прошу перерозглянути скаргу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Нон-РП-держ.140920/,
  5. Ось посилання на відео
  6. Дата походження: 03.03.2024

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113
Закон України "Про ЗСУ"
1) Стаття 5.1. На територію ЗСУ має право безперешкодно проїжджати Президент України, Прем'єр-міністр України, Радник Президента України, Міністр Оборони, Міська Голова м.Дніпра, Заступник Міського Голови м.Дніпра.

2) Стаття 5.2. На територію ЗСУ мають право заїхати співробітники державних організацій за запрошенням (дозволу) керівного складу ЗСУ ( в т.ч. допомога у відбитті нападу) або при озвученні конкретної причини (затримання злочинця, виконання розпоряджень або Указів Президента України, виконання інших повноважень передбачених нормативно-правовими актами).

Ви заїхали на територію ВЧ за нашим дозволом задля відбиття нападу. Після успішного відбиття ви залишились зі своїм співробітником та почали займатись маячнею. Покидати територію ВЧ ви відмовились та було прийнято рішення вивести вас силою. Також поспілкувавшись з вами помітив багато некомпетентних та неправдивих фактів і дій від вас, такі як: СБУ має право знаходитись де завгодно, ніхто не може нам це заборонити. По вашій логіці, Капітан СБУ на території ВЧ вище по ієрархії, ніж Генерал ЗСУ. Якщо думати саме про територію ВЧ, то всі бійці ЗСУ вище по ієрархії Капітана. На моє прохання показати посвідчення, ви дали мені його в руки, що суворо заборонено. При необхідності надам відеодокази всієї ситуації.

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,786
Реакції
5,851
Бали
213
Вітаю,шановний гравець!
Порушень з боку адміністратора не бачу
Ви приїхали на ЗСУ без доповіді(дозволу),що заборонено правилами
Тому працівники ЗСУ мали право вас вивести за територію Військової Частини
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі