Відмовлено Не вірно видано покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Семенюк

Покинув 5 сервер
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
42
Реакції
4
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Кароліна Мишка
  2. Особистий нікнейм: Роман Семенюк
  3. Суть скарги: видали покарання без причини, на вашу думку якщо вас вибачаю за вираз ебу ** то ви повинні стояти і нічого не робити чи що? Цей підхід не є професійним від такого "кваліфікованого" адміністратора. Я б ще погодився, якби мені видали покарання за згадку рідних у негативному контексті, або якби я раніше провокував сам його на таран, була б зовсім інша справа. Але коли я стояв за себе і навіть не провокував цю людину до подій, це виглядає просто так що гравці не мають права на те, щоб захищатися від такої непровокованої агресії. Якщо ви зараз нічого не зробите для того, щоб це свавілля припинилося по відношенню до гравців, то цей проект приречений на провал. Я не хочу грати на проекті, на якому жертва має просто не діяти проти агресивної поведінки.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 01.03.2025

Вкладення

• Снимок экрана (948).png
    Снимок экрана (948).png
    38.3 Кб · Перегляди: 63

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, Ви могли спокійно викликати поліцію та вирішити цю ситуацію RP шляхом, а не порушувати правила UKRAINE GTA. IC причини для відкриття вогню не було. Ви достатньо досвідчений гравець і маєте розумітись в правилах, щоб таких ситуацій не виникало.

Адміністратор видав покарання вірно. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі