Розглянуто Не вірно розглянута скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Соломон

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Бер 2025
Дописи
125
Реакції
80
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Андрій Соломон
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: Не вірно розглянута скарга : я ж написав що стояв транспортна компанія що біля чайки в фурі чекав на заказ відійшов на 5 хвилин , приходжу до компа а я вже за територією в наручниках. 12.02.2026 . в 07-35 ранку. Пограбування перевіряються через логи сервера. Раніше було зазначено у поданні скарги на такі випадки, що потрібна лише дата та час такого порушення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Пограбування-на-Т-К.368516/
ось є скрін після тогояк мене вже пограбували
UKRAINE GTA 2026-02-12 07-40-41 - frame at 0m1s.jpg

5. Дата порушення: 12.02.2026

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: Azot

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,034
Реакції
981
Бали
253
Вітаю. Вашу скаргу було відхилено, оскільки на наданому скріншоті не видно назви сервера.

Крім того, якщо уважно розглянути зображення, видно лише чат, який ймовірно, був скопійований та збережений у програмі «Блокнот». У зв’язку з цим неможливо достовірно підтвердити, що інформація отримана безпосередньо з гри.

Я надав вам відповідь із проханням переподати скаргу, додавши повний скріншот, на якому буде чітко видно сервер.

Очікуйте розгляду від Головного Адміністратора. Приємної гри на Ukraine Gta

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Гравця було заблоковано на 5 днів за порушення правил пограбувань. Також було вилучено кошти з балансу готівки та картки для компенсації вартості товарів на ваш рахунок. Очікуйте зарахування протягом доби.

Розглянуто.

• Моє серденько
Реакції: Azot
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі