Зачинено Не дали доказів звільнення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Лавренко

Новий гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
Нік Адміністратора Владислав Савочкін.
Мій нік Павло Лавренко.
Мене звільнили з капітана без доказів і занесли В ЧС фракції на 60 днів за
грубе порушення статуту МВС. Я попросив щоб мені дали відео докази моїх порушень. Владислав Савочкин замість того щоб додати відео докази моїх порушень просто закрив мою скаргу на генерала НПУ міста Харкова Женю Канапку і написав я згідний із рішенням генерала. Я знаю що я не святий але якщо немає відео доказів моїх порушень це означає що звільнення без причини. Прошу мене вернути у фракцію. тут всі докази. 04.04.2023

Останнє редагування:

Євген Канапка

Південна Україна
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,303
Реакції
269
Бали
168
Шановний, як Ви самі написали, "Я перед тим по пріколу забрав права в майора і паро раз вдарив злочиння який сидів в камері і кричав. На мою думку це не є грубе порушення, мені мали б видати догану. " . Для початку, ви порушили Правила сервера як мінімум двічі. Перший раз, коли почали бити заарештованих, другий раз, коли не відіграли свої дії (конфіскація прав). Це вже 2 догани. Відповідно, Ви ще й порушили ст. 2.3 ККУ, перевищивши свої службові повноваження, що карається третьою доганою. Зважаючи на Ваше звання, яке є достатньо високим, такі порушення є непробачними.

Учіться на своїх помилках, не шукайте проблеми в інших, я Вам казав це не раз.

Павло Лавренко

Новий гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
По перше я вдарив злочиннця щоб він мовчав. По друге чому грубе порушення статуту мвс. По третє покажіть відео де я порушую ст. 2.3 кку

Павло Лавренко

Новий гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
Виходить ви мали видати 2 догани за порушення правил сервера або 1 за порушення ст. 2.3 ККУ А ви видали і зато і зато

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

Скаргу складено не за формою.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі