Зачинено Не для ГА і ЗГА(Рафаеля Тоширо/ Жекіча Миколаївського) А тільки для Сергія Коваленко/Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
197
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо(ГА)
Особистий нікнейм:Ванесса Овнвайб
Суть скарги:
Коли в мене сталась не дуже приємна ситуація , я зайшла в спілкування адміністрації , щоб запити у головної адміністрації , чому ж так несправедливо вони діють , щодо покарань , а також кланів. Рафаель Тоширо мені відповів: Я прийшов на 03 сервер, щоб підняти РП , та зробити його краще.
Ну і що ми бачимо за весь час коли даний адіміністратор на посаді ГА. Повна некомпетентність , несправедливість, якась особиста неприязнь. Чему мене це так турбує? В нас була ситуація с кланом GOPNIKI , в яких були дуже серйозні порушення від старшого складу , а також від всього клану . На той момент у цього клану був общак в 1ляр 800тис. По-перше ,щоб зняти цей общак адміністраторам треба було аж 4 дні , але якщо проблема серьйозна , то її першою треба вирішувати , але вони забили на це великий або маленький болт. І потім зняли с цього клану лиш 300к , а коли я спитала чому так , мені відповіли , бо клан дуже хороший , вони в топі і ми не хочемо їх зливати . Зараз трапляється ситуація , коли на клан BARXATNIE заливають скаргу за RK від лідера (відео доказ с мільйонами ефектів , де не можна побачити ні нікнейм, ні дату), а також не було таймкодів. Нащо адміністратори повині були відповісти , щоб ця людина подала ще раз скаргу. Вони не перевіряли її десь 3-5 днів , потім адміністратор закриваю жалобу , так як немає таймкодів(тобто відказує) цієї жалоби вже не має . Але потім ГС НЕОФ Тіма Кизима , який повністю не справляєтсья з своєю работою , не виконує обов’язки , такі як перевірка скарг , а також зняття доган та попереджень , в нас вже давно пройшло КД , вони не перевірили наші зняття і вже вводять нові правила , але ті зняття були до нових правил , тобто їх повині були перевірити , але також кажу , ГС НЕОФ поклав на це все великий або маленький болт . Після того як ту скаргу на лідера клану відмовляють та закривають , ГС НЕОФ її відкриває , і людина закидає туди тайм коди , але скарга вже відмовлена , тобто повині були написати нову , но проблема в тому що , якщо би її заливали знову , то срок доказів вже пройшов. Можу сказати , що тут пройшов блат по повній мірі , а як ми знаємо це все не по правилам . Потім ГА перевіряє знову цю скаргу і видає покарання за Х4RK від лідера. Перше вони не захотіли зняти клану попередження , але КД вже пройшло і в клану могло б не бути цього попередження . Друге ГА видає клану 3/3 доган , але як ми знаємо там повинно бути максимум 2 догани , а якщо ще враховувати те не знятте попередження то це 2 догани та 1 попередження . Але вони видають 3/3 , садять лідера в деморган, а потім блокують модератора та лідера до (знесення общаку). І ви мені хочете сказати , що це по правилам? Чому клана GOPNIKI не лідера не модератора не блокували ? Бо це так і називається наявний повний блат з сторони ГА , а також ГС НЕОФ.

Я вважаю , що дані люди не заслуговують на посаду ГА , а також ГС НЕОФ. Повна некомпетентність , блат , несправедливість , роблять те , що їм захочеться не по правилам . Вони прийшли не покращувати сервере , вони перетворили його на повне днище. Я , а також інша ігроки цього серверу хочуть , щоб дані люди не займали такі посади на цьому сервері . Я не хочу , щоб вори цей сервер знищили , але вони вже це зробили. Повна неповага до гравців , про яке розуміння та повагу до адміністрації може йтися після таких дій з сторони ГА?

Ця скарга тільки для Сергія Коваленко та Владислава Савочкіна. Мені не треба , щоб цю скаргу перевіряв некомпетентний адміністратор Рафаель Тоширо . Дякую за увагу!

Докази(скріншот/відео):тик, а також моя скарга щодо ситуації з кланом GOPNIKI тик
Дата:22.05.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Очікуйте відповіді від керівництва!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі