Відмовлено Не за що звільнили з посади НПУ (дуже хочю повернутися в НПУ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕹𝖆𝖔 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Поважний гравець
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
57
Реакції
116
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Нао Соната
2. Нікнейм порушника: Взагалі не знаю хто мене звільнив
3. Суть скарги: Шановна Адміністрація прошу вас серйозно ознайомитися з усією ситуацією та поновити мене на посаду старшого лейтенанта, 14 серпня я дізнався що мене було звільнено з посади НПУ за пунктом (2.24 співпраця з НЕОФ та ОПГ і кланами). Для мене ця ситуація стала максимально дивною оскільки я взагалі не памятаю щоб я співпрацював з НЕОФ. У той день коли видали покарання я виконував сої обовязки піясля чого вийшов з гри, хочю наголосити що я навіть був без форми. Далі я взагалі не знаю хто мене звільнив, прошу це зясувати, видає мені покарання за те чого не було взагалі. Мені ця ситуація дуже неприємна оскільки я досить тривалий час працюю в НПУ, страюся сумлінно виконувати свої обовязки і зайняв високу посаду в організації. Прошу вас встановити всі деталі цієї неприємної ситуації та поновити мене на моїй посаді тому що ніяких порушень з мого боку не було і зняття є не справедливим, якщо той хто мене звільнив має докази прошу мене з ними ознайомити. Дуже вам дякую за розгляд, сподіваюсь як найшвидше повернутись на посаду НПУ !
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ТУТ
Також наголошую що в мене є докази які вказують на те, що один з полковників НПУ хотів нашого звільнення і просив нас звільнитися самим. Коли ми відмовилися нас (мене та Мірай Сонату звільнили на наступний взагалі без пояснень. Скарг на нас за останній час перебування в держ не було.
Так як докази містять пряме листування - надам його адміністрації в лс
Прошу також з'ясувати та розписати за що було звільнено Мірай Сонату
5. Дата порушення: 14.08.2026

Останнє редагування:

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
544
Реакції
327
Бали
123
Вітаю!
Вас було звільнено за порушення Статуту НПУ, а саме за співпрацю з ОЗУ.
Якщо я не помиляюсь, Антон Чижик перебуває у складі клану, водночас ви перебуваєте у державній організації. Таким чином, ви порушили пункт 2.24 Статуту НПУ Заборонено співпрацювати з ОЗУ, будь-якими іншими бандитськими організаціями.
Лідер фракції звільнив вас на підставі обґрунтованого рішення. Я погоджуюсь із рішенням лідера, оскільки порушень з його боку не виявлено.
Також хочу додати, що за ваші дії вас буде занесено до ЧС МВС строком на 30 діб. Причина внесення до ЧС МВС перебуваючи у державній організації, ви поводили себе неналежним чином . У відновленні на посаді вам відмовлено.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі