Відмовлено Не згоден з адміном, який видав покрання за думку та знаходячись рп персонажем

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрей Катаро

Кошовий отаман
Реєстрування
6 Гру 2023
Дописи
170
Реакції
93
Бали
46
Нікнейм адміністратора: Мартін Морган
Особистий нікнейм: Андрей Катаро
Суть скарги: Суть скар6и в тому, що даний адміністратор з РП ніком тепнувся то гравців та розмовляв. Я просто написав в чат свою думку та той факт, з яким я зтикався не раз. 7ановний адмін, з якогось дива вирішив дати мут за нешанобливе ставлення до адміністраторів та щей з рп ніком, хоча мав переключитись на адмін нік, з чим я не згоден. В своєму тексті я не бачу не єдиного слова, яке передає нешанобливе ставлення
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
Дата походження: 07.08.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, "Я просто написав в чат свою думку та той факт, з яким я зтикався не раз" - у вашій скарзі не зазначені докази на ці слова. Ви стали випадковим свідком ситуації, коли мене з РП патруля витягнули на репорт по питанню. Почувши діалог, ви висловили свою думку та я вважаю цю думку не поважною в ставленні до адміністрації, так як ви знецінюєте мою роботу як ГС Держ та адміністратора в цілому. На той момент, мені було взагалі не до того, аби "переключати на адмін нік", хоча я був зі своїм нікнеймом - Мартін Морган, а лиш зауважу, що у мене був вимкнений так званий "червоний нікнейм", який в даній ситуації не було включено, так як я з РП патруля телепортувався на репорт, де мене покликали. Так, можливо, це є моєю помилкою, але це не дозволяє вам зневажати роботу адміністрації.
Очікуємо на відповідь ГА\ЗГА.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. Видача покарання у вигляді 60 хвилин муту за висловлювання, сказані Вами у даному випадку є доцільним та не порушує правила.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі