Розглянуто Не згоден з адміністраціею

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
18
Реакції
2
Бали
3
Ваш ігровий нік: Юрій Брукс
Ігровий нік адміністратора: Артем Кузьміньський
Причина покарання: ЕПП
Суть скарги: Не згоден з рішенням адміністрації карати гравців за ЕПП в цьому місці, як тут проїхати на рибалку якщо тут немає дороги? Получається посадити за грати треба всіх гравців хто їздить на рибалку? Я вважаю це ваша недоробка і тут повинна бути якась дорога хоть грунтова так як це не логічно карати за те що ти не можеш підїхати до озера
Дата видачі покарання: 21.07.2021
Скриншот видачі покарання: Переглянути вкладення

Акіра Стоун

Заступник МОЗ| Північна Україна
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
200
Реакції
34
Бали
31
Доброго дня,шановний гравець. Ви порушили правила,за що були покарані. До озера була можливість дістатися,але ви вирішили порушити правила серверу і отримали покарання.

Докази покарання :

Юрій

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
18
Реакції
2
Бали
3
То як до нього дістатися, пішки? Це місце рибалки воно повинне бути облаштоване з дорогою до цього місця, так як є мітка на карті і воно зазначене в хобі, де можна прокласти шлях у навігаторі а дороги немає, а якщо їдеш полем ви за це караєте..

Юрій

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
18
Реакції
2
Бали
3
Чи ви маєте на увазі дістатися на авто через взлітну смугу, що теж я вважаю порушенням. Тож поясніть мені як правильно проїхати до місця рибалки..

banned

Гість
Доброго дня, @Юрій . Так як не було введено правило яке стосується NRP Drive, жалоба одобрена. Вам буде видана компенсація у вигляді гривні(віртуальній) та соц.рейтингу: +100. Дякуємо за звернення, приносимо вибачення за незручності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі