Розглянуто Не згоден з баном/Вишньовська

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bog999

Gromov
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
219
Реакції
92
Бали
33
1 Ольга Вишньовська
2 Богдан Громов
3 дали бан за стороні ПЗ,якіми не користуюсь,на скільки я зрозумів,БАН видано за те що я нібито,перемістився від НПУ К,до кільця прямо.На той момент мене тягнув евакуатор,а саме гравець Анна Фокс #40871,я сидів в сканії на пасажирському місці,тягнув мене евакуатор аж на міст,вправо на кільці,потім після повідомлення від гравця:Сакура Мерссі у віп чат про його місце знаходженя,попросив гравця евакуатора(свою сестру)змінити курс в сторону парковки.Я зрозумів як я "телепортувався",коли в грі відпихаєш машину без водія,у тебе вона відпихається,але після того як жмеш F вона повертається на місце.Таким чином,через такиц розсинхрон у адміністратора показувало що мій ТЗ,стоїть на місці,а у мене показувало що тягне евакуатор,у водія евакуатора теж так показувало,після чого на кільці мене евакуатор зняв з крюка та я виліз з машини,таким чином,через цей Розсинхрон в мого любого адміністратора показало шо я з'явився зліва від кільця.Можете перевірити на будь-якому іншому гравцю.Бан попрошу зняти так як перед видачею бану можна було,щоб адміністратор прожав Ф12 і в неї показало б,що мене тягнув евакуатор.Любі адміни,в таких випадках,не так тяжко прожати Ф12)).З любов'ю,ваш,Богдан Громов
4
1717753202477.png

5 07.06.24

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі