Відмовлено Не згоден з вердиктом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Кабачок

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Лис 2025
Дописи
253
Реакції
314
Бали
123
1. Ваш нікнейм: 221546
2. Нікнейм адміністратора: Максим Петрушка
3. Суть скарги:Доброго дня.

Хочу оскаржити рішення щодо вилучення квартири.

В мене вже була аналогічна ситуація під час ловлі гаража. Тоді після перевірки логів було підтверджено, що саме я був його системним власником, і право власності визначалося тим, хто першим отримав його системно. Попри певні технічні обставини, було встановлено, що власником був саме я.

У поточній ситуації з квартирою також прошу врахувати цей факт та перевірити логи. Спочатку технічний адміністратор повернув мені квартиру, що свідчить про те, що під час перевірки були підстави вважати мене її власником. Однак згодом рішення було змінено, квартиру вилучили та повернули лише кошти.

Прошу ще раз детально перевірити логи та пояснити, чому в аналогічній ситуації раніше було визнано моє право власності, а зараз застосовано інше рішення. Якщо системні логи підтверджують, що саме я першим отримав право власності на нерухомість, прошу повернути мені квартиру.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга із тех адміном | Ситуація із гаражом
5. Дата порушення: 30.06.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
936
Реакції
355
Бали
123
Вітаю

Квартиру було конфісковано за правилом:
1.17. Ловля нерухомості - власником нерухомості є той гравець, який після ловлі має системне право керування нею, а гравець який потрапив в середину нерухомості та не має міток і системного права на керування ним - не є власником. При тому власник має мати відео, за його відсутності застосовується покарання та майно може бути передано гравцю, який з'явився пізніше.

А також вам було надано грошову компенсацію.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі