Розглянуто Не згоден з видачею недовіри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Кузельберг

Північна Україна
Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
112
Реакції
120
Бали
88
Веб-сайт
www.instagram.com
  1. Нікнейм адміністратора: Мартін Тейлор
  2. Особистий нікнейм: Кирило Миколаївський
  3. Суть скарги: Я подавав заявку на обзвон на підполковника СБУ К, мені одобрили написали що я допущений я чекав в очікуванні +- 1:30 години потім мене перекинули в результати і сказали що в мене не довіра. Недовіра за схвалену скаргу на форумі де я образив гравця і мені дали мут. Да я згоден я поступив не правильно що образив його але це єдине серьйозне порушення за весь час гри до цього були тільки за рекламу у /vip. Я не розумію чому недовіра у мене ніколи не було доган та попереджень мене ніколи не сварили я нікому нічого поганого у фракції не робив окрім того случаю з гравцем. Про мене ніхто з тих хто мене знає не скаже що я поганий. Я считаю що недовіру дали мені незаслужено!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Немаэ тому що Мартін Тейлор казав мені це під час обзвону.
  5. Дата походження: 07.02.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю , недовіра вам була надана після того , як ГС МВС побачив вашу поведінку , та образи гравців в цій скарзі. З думкою адміністратора погоджуюся. Проте також ГС МВС вам сказав що ви можете відновити довіру через 1-2 тижні при умові що ви будете подавати гарні звіти , у вас буде гарна поведінка та не буде покарань

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі