Відмовлено Не згоден з покаранням//Ігор Роньский

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
55
Бали
31
1.Нікнейм адміністратора:Ігор Роньский
2.Особистий нікнейм:Одін Білор
3.Суть скарги:Вітаю,тількі що сталося то що Ігор Роньский посадив мене на 180 хвилин, а мого друга посадили на 250+ хвилин,якоби друга за РК+ДМ ЗЗ,а мене за ДМ ЗЗ,НО хочу сказати що там ДМ ЗЗ не було,поясню,коли я позвав адміністратора то він сказавав там було 5+ людей.Добре 5 людей,но різних,кто з клана кто с госс кто взагали без орг. а це вже не рахуеться як ЗЗ,хочу сказати за друга,ми їздили тулились,потім Паша Біцепс которого я взагалі не чипав він мене вбив,добре,після я почав його теж тулити,він РК-шив теж як і мій друг,но друга посадили а біцепса ні,питання чому? Покарання або всім або нікому,прошу передивитись докази порушення у даного адміністратора,Роньскі творять безлад,вчора 2 рази відкидували не за що по факту,а за їх помилку нам сидіти,другу 6 годин а меня 4,класно,за то шо адміністратори не знають правил,та їм буде попередження а я ж кажу людям сидіть то по 3 години то по 6 годин,це не година та не півтори,прошу перевірити та наказати данних адміністраторів,а за вчора то пан Олег Галицький мене випустив але я вже сам вчора вийшов так як пустили по працювати,но все одно я відсидив коло 1-1.5 часу,за що? Я навіть сам не знаю,так як у адміністратора не було фрапса на це покарання,но я думаю там все було,йому просто не хотілось щоб старша адміністрація знала що данний Ігр.помічник робить блат та не знає правил Ukraine GTA!!!
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):докази
5.Дата походження:18.11.24

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скрагу, можу винести наступний вердикт:
Покарання видано доцільно. Зелена зова вважається від 5-ох людей в одному місці, не залежно, чи вони всі з клану, чи в різних структурх.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі