Розглянуто Не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Корж

Модератор | Центральна Україна
Модератор
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
245
Реакції
281
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Максима Клонекс
  2. Особистий нікнейм: Алекс Корж
  3. Суть скарги: 2 дні не було товарів в Автосалоні Економ Класу.Я написав у VIP чаті,щоб будь ласка власник замовив товари,щоб їх привезли,якщо це не зробить,то знайду і зверну голову.Мені дають 5.23.Згоден погроза є,але до чого тут 5.23? Якщо говориться про РП,що я в грі його знайду і зверну голову,тобто вб`ю. Про реальне життя ніхто навіть і мову не починав.Чому так вирішив адміністратор взагалі поняття не маю. У мене такого в голові навіть не було,щоб когось і десь шукати.Це суб'єктивна думка самого адміністратора. Також я отримав відповідь на те,що VIP чат це поза ігровий чат і це прописано в 5 розділі,але даного підпункту не має. Ще раз хочу повторитись,що я мав на увазі знайти людину в ГРІ і по РП звернути голову,а ні якому разі в житті. Можете подивитись мою історію блокування.У мене якщо я не помиляюсь ніколи не були банів або навіть муту про образи або шось такого(покарання Бабича не рахується,його оскаржено було).Я на проекті вже дуже і дуже давно.Я завжди себе показував адекавтною людиною.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1758191904079.png
  5. Дата походження: 18.09.2025

Останнє редагування:

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,047
Бали
253
Вітаю
Термін блокування зменьшено до 7 днів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі