Відмовлено Не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Чілл

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Січ 2024
Дописи
53
Реакції
47
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Олексій ЧІлл
2. Нікнейм адміністратора: Роланд Скоропадський
3. Суть скарги:здравствуйте, я считаю что администраторы " Роланд Скоропадський и Євген Блейз " не правильно рассматривают жалобы, а именно мне дали догану по факту не за что, объясню: администраторы одобрили жалобу где по факту нету полной ситуации, то есть я по вашему мнению тоже могу сесть в машину и говорить то что я робочий? Так же там тоже сбушники ездили на кразе бронированном и тулили по всем по нам также вопрос они чем-то более особенные?, но это не суть за что я тогда отсидел 80 минут? Если мне поже просто дали новое наказание.
4. Доказ отриманого покарання :Розгляд Роланда - Розгляд Блейза
5. Дата порушення:24.02.2026

Останнє редагування модератором:

Руслан Містер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
125
Реакції
281
Бали
68
Прийми покарання гідно.
Щодо ситуації з відкатом — є повний відкат, і за необхідності я готовий надати всі докази адміністрації.
Ви є обличчям нашої держави у формі СБУ, тому повинні демонструвати приклад дотримання правил проєкту. Працівник СБУ має бути взірцем законослухняності та відповідальності для громадян нашої країни, а не порушувати встановлені норми.
Сподіваюсь на об’єктивність та справедливе рішення.

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю , адміністратор Роланд Скоропадський вже не перебуває у команді адміністраторів . Скарга була розглянута вірно адміністратором Євгеном Блейз . Оскільки ви вбили гравця який перебував на роботі далекобійника , що є порушенням правил судної ночі

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі