Відмовлено Не згоден з решенням щодо зняття з посади адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
264
Реакції
101
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффманн
  2. Особистий нікнейм: Владислав Котов
  3. Суть скарги: Зняли з посади адміністратора та ЗГС держ, за якийсь злив інформації, наскільки я знаю, казати інформацію стосовно обзвону кандидату, це не є закритою інформацією, також коли була розмова з Тоні і я теж саме сказав йому, він сам мені сказав що я нічого не порушив, і тут після надання скріншотів керівнику проекту мене змімають, на скріншотах було видно я сказав вердикт, та було видно я розмовляв з про дії людини, це вже заборонено ? Від коли це ?))) Хочу зауважити що злив інформації, це та інформація яка закрита для гравців, абзон це не закрита інформація, і я маю повне право його сказати кандидату. Та і взагалі від коли розмови про людину нехай вона є адміністратором це заборона ? Тобто якщо вважати вашу думку, то я не можу висловити свою думку про людину нехай вона даже адміністратор? Отже переходимо до висновків: зняли за те що сказав вердикт, та почав висловлювати думку, якщо брати правила адміністратора "заборонено розповідати інформацію яка належить тільки адміністрації", обзвон не є інформація для адміністрації, моя особиста думка про людина яка є адміністратором не є закритою. Тоді питання де злив інформації ?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 18:09.2023

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, перевіривши вашу роботу можу сказати наступне:
1. Ваша звітність про зроблену вами роботу була ніякою, за цим пунктом спостерігається вже халатність.
2. Був лідер який не написав за свій термін ні одного звіту, а також був майже завжди в неактиві і, я думаю, ви добре знали що у цій фракції немає фактично лідера і фракція не може нормально функціонувати або ви не знали що лідер майже завжди знаходиться в неактиві (хотя інформацію перевірити дуже просто) і не приділяли цьому увагу. Знову ж таки проявили халатність.
3. Злив конф. інформації, тут буде коротко і без уточнень адже інформація все ще конфінденційна. Інформацію яку говорить старша адміністрація/молодша адміністрація в закритих конфінденційних адмін-каналах - розголошенню не підлягає. Факт витікання цієї інформації з вашого боку підтверджений.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі