Розглянуто Не згоден з рішенням//Для ЗГА/ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Авторітетов

I am always come back
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
293
Реакції
255
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк(на разі данної особи на посаді адміністратора немає)
  2. Особистий нікнейм: #170 Джиммі Тейлор
  3. Суть скарги:Вітаю,розповідаю що сталося:трошки перегорівши після дій данної особи вирішив словесно виговоритись в особисті повідомлення у застосунку Telegram,скріншоти переписки надіслав ЗГА 04 серверу Олегу Романовичу.По при все хочу вибачитись перед ГА та ЗГА за мої слова цитую...(не здивуюсь якщо ти підеш плакати в особисті Віктору та Олег після моїх слів) цими словами я ніяк не хотів вас образити,тому що завжди був у добрих стосунках та ніколи нічого не мав проти вас.Вибачаюсь так само за всі мої сказані слова,я був не емоціях і в цей раз вже не зміг себе контролювати та приймати якісь правильні рішення в такому стані.Щодо мого блокування у грі...я не згоден з блокуванням адже ніколи не ображав адміністрацію і в моїх покараннях немає такого порушення,вважаю несправедливим одразу ж видавати покарання по максималці.Перебуваючи на посаді адміністратора добре запам*ятав нормативи по видачі покарань і мінімальне покарання на перший раз є у вигляді муту,а саме 360хв не дивлячись на те що вони з часом змінюються.Не розумію чому данний адміністратор вирішив одразу видати блокування бо максималці,ще раз вибачаюсь за свої слова й даю обіцянку що такого більше не повториться!Дякую за розуміння.❤️
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження: 22.02.2024

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи ваше каяття, а також ваші заслуги перед сервером зніму вам покарання на перший раз, приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі