Відмовлено Не згоден з рішенням адміністратора для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
6
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кокосин
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Громов
  3. Суть скарги: Вітаю, даний адміністратор перевіривши скаргу, виніс не те рішення. Переглянувши мою скаргу, чотко видно що гравець наносить мені урон, тим самим порушуючи правила проекту [FD] та [NonRP дії] переходимо далі. Я не зрозумів, як саме я повинен предоставити докази порушення, коли видна вся ситуація, мені що фрапс закидувати на ютуб с терміном 20 годин? Прошу перерозглянути скаргу та видати мені компенсацію, дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відмовлено FD + NonRP дії / 30777
  5. Дата походження: 18.11.2025

Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
Вітаю!
Шановний, у поданій вами скарзі відсутня повна ситуація. Прошу переподати скаргу з повним описом події.

Наданий вами доказ триває лише 8 секунд, і на ньому неможливо зрозуміти всі обставини. Я не можу видати покарання гравцю, оскільки можливі події до початку запису невідомі:
— могла бути провокація;

— образи;
— взаємні удари;

— або інші дії, які впливають на рішення.
Будь ласка, надайте повний запис ситуації , щоб я міг розглянути скаргу коректно.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,068
Реакції
847
Бали
253
Вітаю.

На відео доказах чітко видно що даний гравець очікував на вас і коли ви під'їхали він відкрив вогонь, саме тому і потрібно пред'явити докази повної ситуації а не коротенький фрагмент на якому не зрозуміло чому він так зробив.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі