Відмовлено Не згоден з рішенням адміністрації Кирила Джонова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
129
Реакції
92
Бали
33
1. Особливий Нік: 2161
2. Нік Адміністратора: Кирило Джонов
3. Причина скарги: Я не каплі не згоден з рішенням адміністратора , на відео по скарзі Андрона Мерсі кирило джонов дав вердикт , що я маю відсиджувати в деморгані 130хв за стяжки зз , але даний адміністратор не дав вердикт а скаргу того що відео доказ Андрона обрізаний , і адміністратор не надав вердикт того щоб відео фіксацію було закинуто мінімум на 30 секунд , тому що є можливість що він спровокував на цю дію , так як він мене спровокував і після того як я зробив цю дію він мене знову закинув в стяжки одразу , так що я хочу щоб Віктор або Олег ГА/ГЗА надали покараня гравцю Андрон Мерсі за обман адміністрації , а Андміністратору промили дещо , дякую за розуміння
4.Докази:(Відео/Скрін) Тема 'Стяжки + погрози' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Стяжки-погрози.235681/

Останнє редагування модератором:

Кирило Деревлюк

Генерал СБУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,308
Реакції
431
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Навіть якщо ваз спровокували на порушення то ви всеодно не мали вестись на провокацію!
Очікуйте вердикту ГА / ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

В будь-якому випадку порушувати правила у зеленій зоні заборонено, навіть якщо вас спровокували, якщо є докази обману адміністрації з боку гравця, створіть скаргу, гравця буде покарано за обман.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі