Розглянуто Не згоден з рішенням 2, в правилах написано інакше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Чер 2026
Дописи
16
Реакції
7
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Стан Козак
2. Нікнейм адміністратора: Тимур Ланько, Денис Нікіфоренко
3. Суть скарги: Адміністрація сама встановила, що гравець порушив п. 6.3.1 (DB in GZ), тобто навмисно наносив мені шкоду транспортним засобом. Вогонь по автомобілю був відкритий виключно для припинення цього нападу та самозахисту (я вже був майже мертвий, ще раз би людина переїхала, як вона робила до цього і стояла на мені, я би помер). Відповідно до п. 6.4, порушенням є пошкодження транспорту без вагомої IC причини. У даному випадку така причина була — самооборона від триваючого нападу. Людина буквально, після того, як я розстріляв автомобіль, щоб моєму життю більше нічого не загрожувало, починила його і спробувала напасти ще раз.
Якщо ви вважаєте, що я нарушив правила, або я неправильно розумію пункт "без вагомої IC причини", то поясніть мені будь ласка, як інакше це має працювати.
Також у пункті "6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.", який людині не приписали, я чітко можу побачити примітку про те, що в разі доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні гравець може використати зброю в рамках самооборони.
Як тільки я бачив, що від гравця не має більше небезпеки, я зупиняв стрільбу, і починав її знов, як тільки він знов пробував мене вбити.

https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/таран-біля-цр.426485/

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,084
Реакції
1,894
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Нанесення будь-якої шкоди в зелених зонах заборонено, це регламентується правилами гри, навіть якщо на це була ІС причина.
Відповідно до цього всі порушники на відеодоказі отримали покарання за свої порушення.
Якщо ці порушення відбувалися не у зеленій зоні, покарання та вирок міг бути іншим.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі