Розглянуто Не згоден з рішенням | By Viktor Ivanovych

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Іванович | Артур Злой

Бивший Генерал ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
115
Реакції
131
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Віктор Івнович
2. Нікнейм адміністратора: Євген Волкер

3. Суть скарги: Я не згоден з рішенням молодшого адміністратора так як в скарзі нон рп держ. Наприклад: Пункт 9 Пізніше, коли я перебував у казармі/відділку, мені виписали штраф за їзду без номерних знаків без жодних доказів та без фіксації ДТП. Це є явно нон рп в співробітника НПУ не було з'язку зі мною тим баче я не надав документів а транспорт не на номерних знаків. Адміністрація має можливість подивитися по логам хто видав штраф та запросити докази у співробітника НПУ який видав. Тому я не згоден з рішенням Євгена Волкера.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Масові-порушення-СБУ-НПУ-by-viktor-ivanovych.428888/
5. Дата порушення: 31.07.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,029
Реакції
1,866
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Перше, наступний раз, скаргу подану у різнокольоровому форматі ви отримаєте автоматичну відмову.
Друге, перевіривши логування штраф/розшук вам ніхто не виписував, тому можу зробити припущення, що віне системний.
Третє, всі інші порушення регламентуються статутом МВС, що відповідно вирішуються по РП, тому вам і зазначили, що потрібно звернутися до прокуратури.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі