Тоні Житомирський ꑭ
СБУ | Чорноморський Край ꑭ
- Реєстрування
- 25 Гру 2025
- Дописи
- 82
- Реакції
- 135
- Бали
- 38
1. Discord сервер(-и): 07
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Андрій Гром
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: toni_zitomirskij
4. Суть звернення: Вітаю Шановні Прошу розглянути мою скаргу ( оскарження ) я вчора проходив обзвон на M.D 07 серверу та на мою думку я його успішно пройшов,результати були сьогодні та S.M | 07 мені сьогодні написав що “на жаль ваша кандидатура не підійшла(“ на мою думку що я його успішно пройшов та готовий занятий дану посаду прошу переглянути Відео-доказ даного S.M з обзвону та прошу поговорити, з S.M та дати шанс попробувати себе на посаді M.D також я йому написав в особисті повідомлення ”чому моя кандидатура вам не підійшла” на що не отримав відповіді.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання 13.05.2026
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Андрій Гром
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: toni_zitomirskij
4. Суть звернення: Вітаю Шановні Прошу розглянути мою скаргу ( оскарження ) я вчора проходив обзвон на M.D 07 серверу та на мою думку я його успішно пройшов,результати були сьогодні та S.M | 07 мені сьогодні написав що “на жаль ваша кандидатура не підійшла(“ на мою думку що я його успішно пройшов та готовий занятий дану посаду прошу переглянути Відео-доказ даного S.M з обзвону та прошу поговорити, з S.M та дати шанс попробувати себе на посаді M.D також я йому написав в особисті повідомлення ”чому моя кандидатура вам не підійшла” на що не отримав відповіді.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання 13.05.2026
Останнє редагування: