Розглянуто Не згоден з рішенням S,M | 07

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Житомирський ꑭ

СБУ | Чорноморський Край ꑭ
Реєстрування
25 Гру 2025
Дописи
82
Реакції
135
Бали
38
1. Discord сервер(-и): 07
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Андрій Гром
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: toni_zitomirskij
4. Суть звернення: Вітаю Шановні Прошу розглянути мою скаргу ( оскарження ) я вчора проходив обзвон на M.D 07 серверу та на мою думку я його успішно пройшов,результати були сьогодні та S.M | 07 мені сьогодні написав щона жаль ваша кандидатура не підійшла(на мою думку що я його успішно пройшов та готовий занятий дану посаду прошу переглянути Відео-доказ даного S.M з обзвону та прошу поговорити, з S.M та дати шанс попробувати себе на посаді M.D також я йому написав в особисті повідомлення ”чому моя кандидатура вам не підійшла” на що не отримав відповіді.
5. Докази (скріншоти/відео): -

6. Дата видачі покарання 13.05.2026

Останнє редагування:

Андрій Гром

ЗГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,005
Реакції
382
Бали
223
Вітаю. Так як скарга стосується безпосередньо моїх дій, хочу пояснити декілька моментів:

Те, що вас допустили до обзвону, свідчить лише успішний розгляд анкети т.к ви підійшли по вимогам, але не те, що посада вже ваша.
Сама співбесіда це головний етап, де ми дивимося, як людина поводиться в розмові, як реагує на питання та чи підходить вона команді за характером і досвідом.
Цього разу були кандидати, які об’єктивно проявили себе сильніше, тому ми обрали їх.
Раджу не шукати зараз винних, а краще підготуватися та спробувати ще раз на наступному наборі.

Очікуйте подальшої відповіді від ЗКТП.

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
510
Реакції
368
Бали
123
Вітаю.
З відповіддю S.M згоден. Спробуйте подати заявку наступного разу.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі