- Реєстрування
- 11 Сер 2022
- Дописи
- 1,414
- Реакції
- 2,247
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
- Особистий нікнейм: Максим Касьянович
- Суть скарги: Не згоден з рішенням
Дуже дякую за щедрість, однак адміністратор відкинув мене під час мітингу. Я пробув у блокуванні майже 2 години, тим самим пропустивши увесь мітинг. Дякую за можливість побувати у RP процесі. Том, хоча б під скаргою або у телеграмі міг принести свої вибачення за помилкове блокування, однак його поведінка у вигляді "Hehe", одразу показує його відношення до ситуації та своєї помилки. Показовий приклад відношення старшого адміністратора до гравців серверу.
"Спроби злити інших гравців" - це виходить моє повідомлення по відношенню ольги вишньовської "пристегивай ремень, я по твою душу" та одна скарга на неї до прокуратури, я правильно зрозумів? це вже врахується як злив?Якщо ні, то злив кого саме?
"Провокації" - на скільки я розумію це по відношенню до Тома. Мої повідомлення з прямим проханням "не душити гравців покараннями" за одне повідомлення капсом та 4-5 спам повідомлення? Хіба це провокація? Чи фраза "снимайся с админки, бери олю и харрисона за ручку и защищай мельника" - це провокація? Так, а хіба повідомлення старшого адміністратора, що все що ми робимо це "брєд" не є не нормальним?
Будучи на посаді адміністратора, прекрасно розумію як людей знімають по причині "втрата довіри", приплітаючи у причинах все що тільки можна, не беручи до уваги факти з обох сторін.
Що до втрати довіри хочу почути детальне роз'яснення причини з наведення хоча б якихось аргументів/фактів. Якщо буде бажання - поклич у войс.
О це взагалі мене здивувало. Вітя, хіба більшість гравців, порушуючи правила не усвідомлюють це? Чи те, що я був адміністратором тепер пожиттєво присуджує мені максимальне покарання за будь-яку дію на сервері? Якщо так, то хоча б напишіть це в правилах, чи в заявці на Ігрового Помічника. Якщо відрити правила UKRAINE GTA - чітко прописано що всі гравці є рівними між собою та відношення до них - однакове. Ти прекрасно знаєш і сам неодноразово писав в групі/казав на зборах/пояснював всім свої помилки у видачі покарання. Максимальне покарання видається у випадку повторення порушення або в залежності від його степеня. Пояснював, пояснював, а тепер сам закриваєш очі на неправильно видане покарання гравцям. З цього приводу хотілося б почути детальне роз'яснення.
І останнє. Я не почув жодної відповіді що до очистки чату адміністратором, Олександром Кондратюком. Як я і казав в попередній скарзі, якщо причиною став мій напис у міжфракційну рацію - пряме втручання у RP процес. Якщо була інша причина, хотілося б її дізнатися.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
5. Дата походження: 06.01.2025
Останнє редагування модератором: