Томас Джери
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 9 Січ 2023
- Дописи
- 171
- Реакції
- 93
- Бали
- 33
1.Нікнейм адміністратора: Денис Верман 2.Особистий нікнейм: Томас Джери
3.Суть скарги: Скарга на несправедливе покарання
Здрастуйте, шановна адміністрація.
Хочу подати скаргу на видане мені покарання, бо вважаю її несправедливою.
На будівництві сталася конфліктна ситуація: гравець без клану почав провокувати наш клан, що спричинило сварку. В результаті мені і цьому гравцю було видано мут на 120 хвилин. Однак згодом мені додатково видали бан на 3 дні.
Я згоден з тим, що отримав мут, але вважаю, що бан був накладений несправедливо, тому що спочатку було винесено один вид покарання, а потім додано суворіше, без перегляду всієї ситуації.
Прошу адміністрацію переглянути докази, об'єктивно оцінити ситуацію та обґрунтувати бан, або зняти його.
Дякую за увагу!
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5.Дата походження: 11.02.2025
3.Суть скарги: Скарга на несправедливе покарання
Здрастуйте, шановна адміністрація.
Хочу подати скаргу на видане мені покарання, бо вважаю її несправедливою.
На будівництві сталася конфліктна ситуація: гравець без клану почав провокувати наш клан, що спричинило сварку. В результаті мені і цьому гравцю було видано мут на 120 хвилин. Однак згодом мені додатково видали бан на 3 дні.
Я згоден з тим, що отримав мут, але вважаю, що бан був накладений несправедливо, тому що спочатку було винесено один вид покарання, а потім додано суворіше, без перегляду всієї ситуації.
Прошу адміністрацію переглянути докази, об'єктивно оцінити ситуацію та обґрунтувати бан, або зняти його.
Дякую за увагу!
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5.Дата походження: 11.02.2025
Останнє редагування: