Розглянуто Не згоден з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔_𝕲𝖔𝖑𝖉𝖒𝖆𝖓

Шановний гравець
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
23
Реакції
44
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Павло Голдман
2. Нікнейм адміністратора: Рома Козакович
3. Суть скарги: Мені який поліцейський повиписував штрафів на 200к за їзду без номерів та їзда по зустрічній. За ці порушення таких колосальних штрафів не дають він просто вибрав найбільшу суму. Я подав скаргу щоб перевірили хто виписав і змешили суму цих штрафів і покарати винного а Рома Козакович написав що я маю надати відеодоказ в момент видачі штрафів де я не порушив і мені видали щтрафи. По - перше, я не говорив що я не порушував, я писав про суму у 200к за дрібні статті. По - друге, якщо даний адміністратор не знає то по правилах надати відео з бодікамери має поліцейський, де він ці суми вбивав, а не я. Прошу перерозглянути скаргу змешити суму штрафів які виписані та покарати поліцейського що це зробив.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга
5. Дата порушення: 14.06.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
417
Реакції
202
Бали
103
Вітаю!

У наданих матеріалах відсутні докази, що підтверджують факт отримання вами штрафів. Та чи були штрафи виданні у рамках РП, або по НонРП. У зв’язку з цим адміністратор виніс правильне рішення
За потреби ви можете звернутися до відповідних RP-органів (зокрема прокуратури) для додаткового з’ясування обставин у рамках Role Play.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі