Відмовлено Не згоден з рішення попередньої скарги на Максима Клонекса, оскільки доказів немає (демонстрації в ДС) то виходить пусті слова ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Клонекс
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
  3. Суть скарги: Мене не влаштовує таке рішення ГА Євгенія Макрена, оскільки є на це деякі причини поясню трішки нижче. Зараз я вимагаю зняти з посади адміністратора Максима Клонекса бо це є непростиме, тобто блокування без жодних причин. Нагадую адміністратор заблокував декількох гравці не лише мене а інших гравців по цій причині порушення правил ловлі майна. Оскільки згідно моїх доказів не виявлено жодних порушень під час ловлі майна.
Тепер перейдемо до ключових слів бо були деякі зазначені слова, зараз буде пояснення цих слів:
Ключові слова ГА Євгена Макрена
І - Представник ГА Євген Макрен наголосив, що ви могли написати оскарження. Тепер поясню чому я так не зробив саме слово Оскарження – це коли гравець відчуває свою провину або непевний в своїй правоті, тобто в своїх діях;
ІІ - Оскільки я був в певний на 100%, що я був правий та не було ніяких порушень з моєї сторони. Тому я відразу написав скаргу. Саме ж слово Скарга – це коли гравець відчуває свою правоту, тобто по іншому вона розуміє що жодних порушень не було з його сторани. Я відразу написав скаргу на адміністратора Максима Клонек щоби скаргу розглянув саме керівник проекту UKRAINE GTA Сергій Коваленко. Оскільки адміністратор Максим Клонекс навмисно так поступав зі мною та декількома гравцями. Тобто виходить Максим Клонекс не відповідає навичкам адміністратора. Тепер перейдемо до самого ж слова Адміністратор – це людина яка повинна дотримуватись правил проекту UKRAINE GTA, тобто видавати пакання згідно правил по іншому справедливі рішення.
ІІІ - Представник ГА Євген Макрен наголосив, що було дуже багато з моїх слів води. Пояснюю оскільки Максим Клонекс образився на мене, що я на нього декілька разів скаржився. Тому я написав помста адміністратора Максима Клонекса ну це неприпустиме рішення адміністратор заблокувати без жодних причин та навіть немаючі доказів. Тобто адміністратор не мав доказів але заблокував мене та інших гравців. Дивиться допустим якщо б у мене не було доказів ніяких, тобто виходить без жодних порушень був заблокований проста так, але ж так не робиться зрозумійте це у вас є певні правила які ви повинні діяти в мерах правил UKRAINE GTA не так себе поводи а у нього в друг не буде доказів то посидить в блокуванні.

Дивиться у мене були цілі, а саме відіграти 100 годин та забрати 1000 від Зеленського це одна причина. Друга оскільки я збираю карбованці на наступний Баттлпас щоби пропустити 10 рівнів це діло можна виправити.
Але ж це я чисто фізично не виправлю, тобто адміністратор мені зіпсував досягти мету бо я не встигну. Оскільки не було блокування я б встиг бо я кожного дня відіграю по 6 годин а інколи 9 годин. Дивиться якби не було 1000 від Зеленського я б за ходив до гри UKRAINE GTA на 30 хвилин щоби виконати Квест Завдання та отримати карбованці. Дивиться зараз немає, що робити на проекті оскільки баттлпас виконав та немає нічого цікавого це я Вам відверто написав.

Представник ГА зазначив, що були переглянуті докази Максима Клонекса. Дивиться я щось не пам’ятаю щоби робив DM – тобто вбив гравця. Оскільки ви прикриваєте свого колегу бо по іншому не скажеш. Вимагаю продемонструвати мені докази в діскорді (Мій ДС desk_666) бо ви зараз намагаєтеся з’їхати з теми. Якщо дійсно вони є то я забираю свої слова, зараз виходить ваші слова пусті бо ніяких доказів немає.

Дивиться готовий закрити очі при одній умові, тобто зарахувати на мій баланс 20 карбованців та зарахувати мені 19 годин видіграння в 1000 від Зеленського. Оскільки якби не було помилкового блокування я досягнув цих цілей.

Зараз ви намагаєтеся залишити мене у дурнях. Оскільки ви демонструєте, що адміністратор завжди правий навіть якщо докази на стороні гравця. Все одно гравець буде винне, тобто виходить гравці для вас тупі нібито нічого не розуміють.

Дивиться готовий закрити очі при одній умові, тобто зарахувати на мій баланс 20 карбованців та зарахувати мені 19 годин видіграння в 1000 від Зеленського. Оскільки якби не було помилкового блокування я досягнув цих цілей. Навіть якщо допустим є докази і то не фак даю 2% що вони є, тобто ну згідно ваших слів нібито було DM але зараз це пусті слова це зовсім інше порушення правил 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 30 -100 хвилин, при повторному порушенні Варн. Ну ні в якому разі блокування майже 2 дні.

Вимагаю прибрати з посади адміністратора Максима Клонекса, оскільки він у вас знаходиться на посаді Старшого модератора та вже достатній досвід адміністратора це вам не ігровий помічник тоді б ви могли з'їхати з теми нібито не досвідчений. Дивитися є одна умови на яких я готовий закрити очі, тобто надати мені компенсацію зарахувати на мій баланс 20 карбованців та зарахувати мені 19 годин видіграння в 1000 від Зеленського або 2 млн. грн. ігрової валюти. Оскільки я міг досягти цього якби не було блокування.

Вимагаю продемонструвати доказ мого порушення бо наразі це пусті слова. Чекаю запрошення від вас в ДС на демонстраціє доказів – Мій ДС: desk_666.

4 .Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Максим-Клонекс-блокування-без-жодних-причин-та-помста-мені-бо-по-іншому-не-розум-Благаю-не-втручатися-нікому-ГА-ЗГА-Лише-для-Сергія-Коваленка.231739/
5.Дата походження: 21.11.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі