Розглянуто Не згоден прошу зняти варн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ураганчік Екстезі

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
47
Реакції
47
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Радік Котик
  2. Особистий нікнейм:Айрон Бархатний
  3. Суть скарги:Админ Радик дал мне варн хотя в начале я накидал по этому типу когда у него была метка в тере а потом они начали кидать по нам и игрок зашел в теру вышел и з нее а мы подумали что он не вышел и пошли пушить их и мне дали варн https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-4175-Порушення-битва-за-Території.279786/ я прошу зняти покарання бо той клан сам порушував и вони теж по нам стреляли а хотя я стреляв коли він був тереторії
    2 прошу зняти покараня там я дав кд тоді коли вони були на поливини тери і самі потім по нам стреляли
  4. яДоказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-4175-Порушення-битва-за-Території.279786/
  5. Дата походження:09.04.2025

Вкладення

• 1744213014286.png
    1744213014286.png
    123.9 Кб · Перегляди: 42

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,529
Реакції
964
Бали
253
Після перегляду доказів, можу підтвердити, що порушення дійсно були з боку клану Feniks.

Гравці цього клану розпочали битву ще до того, як інші гравці встигли зайти на територію, за яку проводилася битва, адже бій повинен розпочинатися тільки після того, як всі учасники потрапили на територію. Таким чином, вони не дали можливості нормально почати битву в рівних умовах.

Крім того, на відео видно, що дії клану Feniks перешкоджали входу на територію, що порушує правило 2.11. Заборонено створювати спеціальні перешкоди, задля перекриття доступу НО до території (анти-капт) або вбивати учасників битви до моменту приїзду на територію. | Варн / Догана НО

Хочу додати думку свого Сл.Неоф - Радіка Котика
На відео чітко видно, як ви відкриваєте вогонь по гравцях, уже покинувши зону проведення битви. Крім того, ваші дії фактично не давали опонентам змоги зайти на територію, що суперечить правилам. Ви також навмисно набивали КД, щоб заблокувати їм можливість використання засобів лікування.

Окремо варто зазначити момент, коли після набиття КД двом гравцям, перебуваючи на даху, ви спустилися до них із явним наміром добити — і це вже сталося поза межами території. Такі дії порушують правила та створюють неспортивну перевагу.

Хочу зазначити, що до вашого речення -

я прошу зняти покарання бо той клан сам порушував и вони теж по нам стреляли а хотя я стреляв коли він був тереторії

Що стосується гравців з іншої сторони, то покарання їм не було видано, оскільки щодо їхніх дій у рамках цієї битви за територію не подано жодної скарги. Якщо у вас є відео-докази порушень з їхнього боку, ви можете подати скаргу на форум на цих гравців для подальшого розгляду.

Посилання на подачу скарг - подача скарг на неоф.орг

Це особисто наша думка сприводу даної ситуації, думка очікує розгляду скарги ГА/ЗГА

З повагою ГС Неоф, та вся слідкуюча адміністрація за неоф.організаціями

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Зі словами ГС неоф згідна.

Якщо є порушення від іншої сторони - подайте будь ласка скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі