Відмовлено Не згоден с покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
1.Нікнейм адміністратора: Євген Могила - Ріне Вестернерс
2. Особистий нікнейм:
Євген Бакарді
3. Суть скарги: Я казав не попадати на ТТ ВЧ тому що буде покарання людина за кермом не послухала я при цьому поспішно стремився покинути тереторії ВЧ так як добре знайом з правилами Адміністрація бачила ситуації та всеодно відкинула за (2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин) на відео видно що я не хотів цього Та хочу додати про Блат ЗСУ зі сторони Євген Могили я просив відкрити АКПП але по мені почали стріляти без причини а як я знаю (2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення)(2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн) Адміністрація поруч також це бачила але не як не подіяла Наразі перебуваю в ДКВСУ навіть не думав що навіть за іншого гравця буду сидіти якось так тому я не згідний с покаранням прошу продивитися скаргу з розумінням (тайм коди (2хв 55сек)(4хв 27сек).
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): СЮДАМС
5. Дата походження:
01.03.2025

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
2.4. Нападати та перебувати на території військової частини, якщо у вас немає зброї. | Деморган 60 хвилин
Примітка: зброя має бути в руках.
яка зброя якщо я за кермом та прошу відкрити акпп. (я пересів за кермо по відео видно.!

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Зачинено.
Скарга нечитабельна.
1740851379409.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі