- Реєстрування
- 28 Січ 2023
- Дописи
- 245
- Реакції
- 281
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Сергій Пасічник
- Особистий нікнейм: Алекс Корж
- Суть скарги: Я випадково запитав у Vip чаті хто власник Порша,забув команду,хотів через /s. З яких пір у нас питання,вважається,як реклама.Тобто,коли люди запитують "Де є капібара?" або,коли пишуть "Замовив продукцію,привезіть",то це не вважається рекламою? Як говорить адміністрація, от "ЯКБИ" Вам хтось відписав,що Він власник і тоді Ви б написали,що придбаєте.От тоді я згоден,що це була б реклама,але робити акцент на "ЯКБИ" не є логічним."ЯКБИ" росія ядеркою запустила по Україні,то була б 3 Світова,то Що у нас вже 3 світова,бо "ЯКБИ"? Як можна вважати це рекламою незнаючи подальшого контексту? Я "ЯКБИ" далі було б питання,Яка максималка на автомобілі? То це також вважається рекламою? Щоб упевнено зробити висновок, потрібно знати:
- Де саме поставлено питання — в журналістській статті, на форумі, в соцмережах чи в рекламному матеріалі.
- Що йде далі — чи просто дається відповідь, чи користувача “ведуть” на ресурс, де бренд демонструється позитивно.
- Чи є систематичність — якщо подібні питання з’являються регулярно й з однаковою згадкою бренду, це вже натяк на рекламу.Без цього ми можемо лише ПРИПУСКАТИ, що питання може бути рекламним прийомом, але НЕ СТВЕРДЖУВАТИ.Тобто, сама фраза “Хто власник Порша 911?” — нейтральна. Але вона потенційно може бути інструментом завуальованої реклами, якщо її використати у відповідному інформаційному оточенні. З яких пір у нас видається покарання,коли є ПРИПУЩЕННЯ? Я згоден,що дане питання можна буде вважати Завуальованою рекламою,але якщо будуть виконуватись систематично або далі буде Контекст про купівлю чи продаж.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 08.08.2025