Відмовлено Не згоден щодо діями КТП // Для Григорія Густіліна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
1. Сервер у діскорді:2
2. Нікнейм теха:Віталій Скоропад (КТП)
3. Особистий нікнейм (Discord): dmytrohardman
4. Суть скарги:
1. Я не згоден щодо дій Керівника Техічної підтримки Віталія Скоропада данна людина зняла мене з посади за обман адміністрації типу із за того що я видалив цю скаргу та написав нову скаргу шановний КТП подумав що це обман адміністрації через те що я видалив першу скаргу. Я видалив першу скаргу із за того що я нечайно відправив пусту форму але він сказав що там була скарга. Я реально активна людина та не бачу сенсу мене знімати. Я повністю не згоден щодо рішень данної людини.
2. Була такаж сама ситуація коли я стояв на посаді модератора на 04 мене було знято за систематичні порушення правил серверу коли мене не було попереджено що заборонено порушувати без попереджень також само мене було снято коли вони мені казали що якщо протягом тижня в мене буде серйозні порушення мене буде знято але через 10 хвилин мене було знято. Це не перший раз коли пишу скаргу на цю людини.
3.Так що прошу розібратись з цією ситуацією. Я готовий надати всі докази які є. Та готовий підти в діскорд та порозмовляти.
Прошу передати цю скаргу Власнику Проекту Григорію Густіліну. Не Владиславу Савочкіна
5. Доказ: (скриншот/відео):
Розмова 02

Знятта 02
Знятта 04 сервер

Знятта 04
6. Дата походження:14.11.2023

Телеграмм для звязку

Останнє редагування:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, Керівник Технічної Підтримки, має право ставити людину на пост M.D, та може зняти людину на свій власний розсуд, не бачу порушень від КТП.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі