Зачинено // Не згоден із виданим покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Глист

Оперуполномоченный
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
71
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: -
  2. Особистий нікнейм: Данило Глист
  3. Суть скарги: Не згоден із виданим покаранням. Видали дві догани і зняли звання. Якщо ви видали через цю скаргу - тут . То я можу пояснити це тим, що він мав дві статті + порушення порядку і в таких випадках адвокат не потрібен. Також якщо ви не знаєте правил БедКопа, то вам слід ознайомитися з ними. Так само в цій скарзі - тут, все в рамках правил БедКопа + ви не чули повний фрапс, як він спілкувався з представниками НПУ і яку не повагу мав до нас. Прошу повернути моє звання та зняти догани.
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 25.12.2023

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
2,046
Реакції
603
Бали
198
Ну почнемо з першої скарги де ви навіть не зачитали банальної миранди, на вимогу людини про адвоката ви відмовили, те що у нього є розшук не дає вам права відмовити йому в адвокаті так як ви йому зверху кидаєте 2 статті, які міг оскаржити адвокат. Щодо другої скарги, у правилах бідкопів написано 1. Анонімність. Під час скоєння незаконних дій BAD COP не може бути свідків. У будь-якому випадку з боку РП біля КПЗ буде камера відеоспостереження та свої дії ви робите при свідках. Покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі