Відмовлено Не згоден

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Репкій

Прем'єр-міністр | Центральна Україна
Реєстрування
16 Вер 2023
Дописи
174
Реакції
133
Бали
88
1. Сервер у діскорді:01
2. Нікнейм теха:хз
3. Особистий нікнейм (Discord dr.evil7856.
): 4. Суть скарги: мене забанили в дс я не розумію за що p.4 мені давали попередження про зміну описа профеля я значало змінів тому що я думав що то про проект гта 5 а мені в попереджені написали просто згідно правели серверу хоч би написали правело я би зрозумів що змінити

5. Доказ: (скриншот/відео):
6. Дата походження:

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,на розгляді!

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт: Ви отримали блокування за рекламу стороннього діскорду (я так розумію дс вашого клану) це строго заборонено правилами серверами. Прохання змінити опис вашого профілю,після чого знову написати оскарження і отримати розблокування. В іншому випадку відбувайте термін покарання (Оскарженню не підлягає!). На майбутнє моя вам порада ознайомитись зі всіма правилами серверу,щоб не виникало даних ситуацій. Щодо виданого вам покарання цитую вам порушене правило серверу:
4.Будь-яка реклама у всіх її видах (Також стосується особистих повідомлень учасників серверу) Карається: мутом на 24 години/блокуванням акаунта на 15 днів/перманентне блокування на всіх серверах Примітка: За рекламу каналів ютуб/твіч/промокодів - мут; за рекламу інших ДС/Проєктів - блокування на 15 днів/перманентне блокування на всіх серверах.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі